Optakt: 1. etape af Vuelta a España 2020

De daglige cykeloptakter vender tilbage til Vuelta a España. Her er Jesper Carstens’ bud på 1. etape.

Ligesom under Tour de France, vil jeg komme med daglige optakter under Vuelta a España. Det bliver i en kortere form, men ellers er det akkurat som under Touren: En gennemgang af ruten samt tre bud på ryttere, der kunne pynte på dit managerhold i Vueltaen.

De tre ryttere præsenteres som favoritten, der er mit vinderbud (uanset pris), outsideren, der er et top10-bud til maksimalt 8 millioner samt jokeren, der er en billig rytter til under 4 millioner, der samtidigt er ejet af under 4 % af managerspillerne.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Team Visma | Lease a Bike
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.052.000
Holdet.dk

Her kan du høre Klubhuset’s optakt til Vueltaspillet 2020.

Ryttertips til 1. etape

Nå, lad os kigge på 1. etape.

Løbet starter i Baskerlandet, og 1. etape slutter med den velkendte Alto de Arraté-stigning, som er kendt fra Baskerlandet Rundt. Stigningen er 5 kilometer lang og stiger i snit med 8,5 %. Fra toppen af stigningen venter der en kort nedkørsel på omkring 1 kilometer.

Det er en hård stigning, der kan skabe nogle pæne tidsforskelle, men dynamikken er selvfølgelig anderledes på 1. etape af Vueltaen frem for som kongeetape i Baskerlandet Rundt.

Favoritten
Primoz Roglic
Jumbo-Visma
12.000.000
vs.

Primoz Roglic skal forsøge at rejse sig fra Tour de France-skuffelsen. Hvem ved, om han kan stå distancen, men han bør være favoritten på 1. etape. Han klatrer fremragende på stejle stigninger, og som vi har set gentagende eksempler på i denne sæson, så besidder han en rigtig hurtig spurt, skulle han og flere komme sammen til stregen.

Outsideren
Michael Woods
EF Pro Cycling
6.500.000
vs.

Korte, skrappe stigninger? Det rimer næsten på Michael Woods. Canadieren er dygtig og kommer fra en tredjeplads i Fleche Wallonne og en syvendeplads i Liege-Bastogne-Liege. Nedkørslen er ikke hans fordel, men i topform bør han være så langt fremme efter opkørslen, at en top10-placering sidder lige i skabet.

Jokeren
Clement Champoussin
Ag2r
3.000.000
vs.

Der er et par fine ryttere til under 4 millioner, men de fleste er allerede blevet spottet. Jeg graver lidt dybt efter Clément Champoussin, der stadig er ung i dette selskab. Har du budget til mere, vil jeg nok gå med andre, men Champoussin er en glimrende, ung puncheur med potentiale. Blev nummer 24 i Fleche Wallonne.

Du kan også få flere managertips ved at følge Klubhuset i din favorit podcast app:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *