Optakt: 10. etape af Giro d’Italia 2021

10. etape er sidste etape inden løbets første hviledag. Det ligner umiddelbart en spurt, skønt en småkuperet – og kort! – etape kan snyde sprinterne.

9. etape fik en hæsblæsende herlig finale, og heldigvis for optakten var det Egan Bernal, der endte med at vinde. Det havde jeg ellers afskrevet mange gange under etapen, men det er også noget af det skønne ved cykelsporten: alt kan ske.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
6.326.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
21.326.000
3.260.000
2. Daniel Felipe Martinez
Red Bull - BORA - hansgrohe
12.260.000
2.928.000
3. Geraint Thomas
INEOS Grenadiers
12.928.000
Holdet.dk

Arrangørerne har presset en 10. etape ind før hviledagen. Det er en kort, småkuperet etape i Appenninerne. Jeg tror, den ender i en massespurt, men hvis rytterne er ved at være trætte og angrebslysten er stor i feltet, ja, så kan et udbrud snyde feltet.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Giroen.

Ryttertips til 10. etape

Men jeg holder fast i spurten. Derfor kommer jeg frem til følgende tips:

Favoritten
Tim Merlier
Alpecin-Fenix
8.521.000
vs.

Tim Merlier har vist sig som én af de hurtigste i løbet, og nu hvor Caleb Ewan er udgået, er der åbnet op for at han kan tilføje flere sejre til sit CV. Han vandt den første spurt i løbet, og han kan nemt vinde den næste allerede på 10. etape.

Outsideren
Elia Viviani
Cofidis
6.411.000
vs.

Elia Viviani har vist gode takter og har et stærkt leadout. Han kan sagtens ende med at hente en ny podieplacering på den her etape. Der er fin værdi i ham til prisen.

Jokeren
Stefano Oldani
Lotto-Soudal
3.453.000
vs.

Med Caleb Ewan ude af løbet kan Stefano Oldani ende med at få chancen hos Lotto-Soudal. Italieneren er hurtig på stregen, men er stadig meget uerfaren. Han er dog en fin kandidat til jokerprisen.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Giro d’ Italia managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *