Optakt: 13 .etape af Vuelta a España 2021

Sprinterne skal kæmpe om sejren på 13. etape, men én ting står helt klart efter 12 etaper: Sprinterfeltet i Vueltaen er efterhånden meget, meget decimeret.

Magnus Cort tog en rigtig flot triumf på 12. etape af Vueltaen. Han var en af de tippede i gårsdagens optakt, og selvom det bestemt var en mulighed at han ville vinde en gruppespurt, så havde jeg nok alligevel regnet med at det skulle ske fra et udbrud.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Team Visma | Lease a Bike
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.052.000
Holdet.dk

Men da det stod klart, at ingen for alvor ville lade nogen køre alt for langt væk, så stod det også klart, at spurten var hans bedste chance. Cort kan lidt af det hele, og heldigvis munder det ud i sejre.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Vueltaen.

Ryttertips til 13. etape

Den helt flade etape på 13. etape tyder på en spurt.

Favoritten
Fabio Jakobsen
Deceuninck-Quick Step
9.203.000
vs.

Deceuninck-Quick Step ved, hvordan man vinder etaper, og Fabio Jakobsen har hidtil vundet to etaper i Vueltaen. Nu er hans største rival – Jasper Philipsen – ude af løbet, så Jakobsen starter etapen som den helt store favorit. Der er ingen tvivl.

Outsideren
Alberto Dainese
Team DSM
4.424.000
vs.

Alberto Dainese er et lovende ungt sprinternavn. Han blev nummer to på 8. etape, og i det hele taget har han vist lidt af de gode takter igen i årets Vuelta. Uden Philipsen og Molano bør der være muligheder for Dainese, men han får svært ved at slå Jakobsen.

Jokeren
Itamar Einhorn
Israel Start-Up Nation
2.214.000
vs.

Itamar Einhorn er ved at finde sit fodfæste i det professionelle felt, og på 8. etape kørte han en femteplads hjem. Det kan han sagtens gøre igen, og da han samtidigt er én af spillets billigste ryttere, så bør han finde en plads på en del hold.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Vuelta-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *