Optakt: 14. etape af Giro d’Italia 2021

Frygtede Monte Zoncolan danner rammen om finalen på 14. etape af Giro d’Italia 2021. Bliver det Bernal på ny eller bliver colombianeren presset iført maglia rosa?

I sidste optakt skrev jeg, at det stensikkert blev en spurt. Heldigvis nåede Giacomo Nizzolo lige akkurat at passere Edoardo Affini, der ellers gjorde sit bedste for at gøre mine ord til skamme.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
6.326.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
21.326.000
3.260.000
2. Daniel Felipe Martinez
Red Bull - BORA - hansgrohe
12.260.000
2.928.000
3. Geraint Thomas
INEOS Grenadiers
12.928.000
Holdet.dk

Dermed tog den sympatiske italiener endelig sin første triumf i løbet efter hele 11 andenpladser.

På 14. etape venter Monte Zoncolan som finalestigning. Det er ikke den hårdeste udgave af Monte Zoncolan, men den er stadig svær nok, og arrangørerne har da også givet etapen fem stjerner ud af fem mulige. Herunder kan du se stigningen i flot grafik:

Husk at skifte ud på dit managerhold til Giroen.

Ryttertips til 14. etape

Det er en relativt nem etape at kontrollere, og derfor levner jeg ikke udbruddet mange chancer. Det kan sagtens ske, men det sikre er at satse på at favoritterne kører om sejren.

Favoritten
Egan Bernal
Ineos
12.779.000
vs.

Egan Bernal har indtil videre været feltets stærkeste klassementsrytter. Det ændres sandsynligvis ikke på 14. etape, hvor rytterne skal op over Monte Zoncolan. Bernal er ivrig efter at sætte sekunder i banken på rivalerne.

Outsideren
Romain Bardet
DSM
7.133.000
vs.

Indtil videre har Romain Bardet kun lidt på grusetapen på 11. etape. Derudover har han set skarp ud, og dermed er han et pænt bud på en top10-placering på Monte Zoncolan. Jeg tvivler på, at han vinder etapen, men mindre kan gøre det.

Jokeren
Harold Tejada
Astana
3.326.000
vs.

Unge Harold Tejada er et spændende, ungt talent, der er for ustabil til at være rigtig interessant. På sine bedste dage klatrer han dog glimrende, og en ‘let’ etape som denne, hvor han bør være relativt frisk ved foden af Monte Zoncolan, bør være optimal for ham. Top15 kan blive svær, men bestemt ikke umulig trods arbejdsopgaver for Vlasov.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Giro d’ Italia managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *