Optakt: 15. etape af Giro d’Italia 2021

15. etape tager et smut til Slovenien og byder på en finale med en enkelt bakke. Bliver det en sprinterafslutning eller kan et udbrud snyde de hurtige folk?

Egan Bernal var den stærkeste rytter blandt klassementsrytterne, men et udbrud holdt hjem, og højest overraskende var det Alberto Contadors EOLO-mandskab, der sejrede på Monte Zoncolan.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
6.326.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
21.326.000
3.260.000
2. Daniel Felipe Martinez
Red Bull - BORA - hansgrohe
12.260.000
2.928.000
3. Geraint Thomas
INEOS Grenadiers
12.928.000
Holdet.dk

Etapen bød også på en oprejsning af Simon Yates, der for alvor har markeret sig som Bernals største rival – men heller ikke han kunne gøre alverden mod colombianeren til sidst.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Giroen.

Ryttertips til 15. etape

15. etape er en småkuperet etape og med et par skrappe bakker er det ikke usandsynligt, at et udbrud holder hjem. Jeg holder dog mest på et stærkt hold kan samle løjerne til sidst, så det ender i en decimeret gruppespurt.

Favoritten
Peter Sagan
Bora-hansgrohe
10.867.000
vs.

Det kan hurtigt ende med en udbrudstriumf, men ellers er Peter Sagan min favorit til vinde 15. etape af Giro d’Italia. Det er en perfekt finale for slovakken, der ligeledes har et stærkt Bora-hold, der kan kontrollere finalen – hvis altså ikke dagens udbrud er for stort.

Outsideren
Andrea Vendrame
Ag2r Citroen
6.290.000
vs.

Vendrame sejrede tidligere i løbet – på en bjergetape! Men italieneren er altså først og fremmest en hurtig rytter, særligt i en decimeret spurt. Den her etape kan hurtigt blive hans store chance.

Jokeren
Fabio Felline
Astana
3.236.000
vs.

Fabio Felline sprinter ikke rigtigt med længere, men italieneren kunne godt give den et forsøg, hvis bakken bliver kørt hårdt nok. I en decimeret lille gruppe kan han sagtens snige en top15-placering hjem.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Giro d’ Italia managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *