Optakt: 15. etape af Vuelta a España 2020

Et udbrud tog det hele på 14. etape. Der venter sandsynligvis en gentagelse på 15. etape.

Nogle gange tager man en chance, som viser sig at være tosset efterfølgende. Nogenlunde sådan føles det i dag efter 14. etape. Jeg havde vurderet den til at være 60/40 i sprinternes favør, men det skulle vise sig at være skudt forbi.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Team Visma | Lease a Bike
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.052.000
Holdet.dk

Først var det tydeligt, at morgenudbruddet var så stærkt, at det ville kræve en stor indsats af feltet for at hente dem igen. Og en stor indsats ville nok kræve at farten i feltet var så høj, at sprinterne blev sendt til tælling.

Nå, ja, sådan er det jo.

På 15. etape er profilen skræddersyet til at skulle afgøres i et udbrud. Etapen er 230,8 kilometer lang. Ingen ønsker at føre an i feltet. Men samtidigt vil alle afsted i et udbrud. De første 49 kilometer er flade, og det er ikke utænkeligt, at et udbrud først etableres herefter, hvor terrænet bliver kuperet.

Ryttertips til 15. etape

Så… et udbrud og alle ved det. Og alle vil være med. Her er mine tre bud – men dog med klare forbehold.

Favoritten
Andrea Bagioli
Deceuninck-Quick Step
4.252.000
vs.

Unge Andrea Bagioli er en verdensstjerne i spe. Måske er han udkørt, og han er stadig uerfaren i det her felt, men han har egenskaberne til at gøre det færdigt allerede på 15. etape. Jeg forventer i al fald store ting fra Bagioli i fremtiden, og med tanke på at han kørte med gruppettoen hjem på 14. etape, så tænker jeg, han har planer.

Outsideren
Michael Valgren
NTT
4.882.000
vs.

Jeg kan ikke lade være med at gå med Michael Valgren her. Han så stærk ud på Formigal-etapen, hvor han blev nummer fem. Den her etape passer Valgren endnu bedre på papiret, men det kræver selvfølgelig at han rammer udbruddet. Det er ikke nogen nem opgave.

Jokeren
Michael Storer
Sunweb
3.080.000
vs.

Michael Storer har formået at ramme det rigtige udbrud et par gange. Han har ikke været stærk nok til at gøre det færdigt, men det er ikke nødvendigvis vigtigt. Hvis bare han formår at ramme det endelige udbrud, kan han være en god gevinst på dit managerhold. Jeg vil i al fald overveje ham.

Du kan også få flere managertips ved at følge Klubhuset i din favorit podcast app:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *