Optakt: 17. etape af Vuelta a España 2021

Vueltaen går ind i sin helt afgørende fase på 17. etape af løbet, hvor etapen slutter på toppen af Lagos de Covadonga.

Fabio Jakobsen sukkede og klagede over ømme stænger i spurten forleden, men på 16. etape var benene atter friske hos Fabio Jakobsen, der dermed kunne tage sin tredje etapetriumf i årets Vuelta a España.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Team Visma | Lease a Bike
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.052.000
Holdet.dk

Sikkert er det i al fald at Jakobsen sukker over de kommende dage, hvor bjergene for alvor kommer ind i Vueltaen. Nu skal løbet afgøres.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Vueltaen.

Ryttertips til 17. etape

Lagos de Covadongo er en hård stigning, der med tallene, der siger 12,5 kilometer og 6,9 % i snit slet ikke står mål med de barske realiteter – der er blandt andet tre kilometer, hvor den konstant er over 10 %. Det er en hård afslutning. Procenter falder en del på stigningens sidste tre kilometer, hvor der kommer et par små nedkørsler.

Favoritten
Enric Mas
Movistar
9.877.000
vs.

Fool me once, lyder starten på et ganske passende ordsprog til denne etape, men ikke desto mindre går jeg med Movistar igen. Jeg har en fornemmelse af at Mas sidder med overhånden på de lange stigninger, og hvis det er sandt, skal han bevise det her. Movistar er pisket i offensiven før enkeltstarten.

Outsideren
Louis Meintjes
Intermarché Wanty
6.516.000
vs.

Jeg troede for længst, vi var forbi tiden hvor Meintjes var aktuel i klassementssammenhæng, men sydafrikaneren kæmper en brag kamp hver dag om at sidde med i højderne. De længe stigninger bør passe ham bedre, og jeg kan sagtens se en top10-placering for Meintjes på Lagos de Covadongo.

Jokeren
Remy Rochas
Cofidis
2.874.000
vs.

Det er ikke tit, at Cofidis finder vej til optakterne, men Remy Rochas har i det stille kørt ganske fornuftigt. På 15. etape blev han nummer 20, og med lidt held kan han snige sig i top15. Der er bedre kandidater til under 4 millioner, men de er for popoulære i forhold til at vælge her i optakterne, men hvis du skal satse er Rochas ikke den værste.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Vuelta-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *