Optakt: 2. etape af Tour de France 2021

Efter en hæsblæsende indledning på Tour de France, venter der rytterne en ny, skrap afslutning, når 2. etape slutter med Mur de Bretagne-bakken.

Årets Tour de France-start er hårdere end normalt. Efter 1. etapes hårde bakke-etape, der sluttede i Landerneau, venter den lige så krævende 2. etape med mål på bakken Mur de Bretagne.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Jumbo-Visma
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Jumbo-Visma
15.512.000
Holdet.dk

Mur de Bretagne blev brugt i 2011, hvor ryttere som Alberto Contador, Cadel Evans og Philippe Gilbert dystede om sejren. I 2015 var det så Alexis Vuillermoz, der tog karrierens største triumf, mens Dan Martin sejrede i 2018. I alle tre tilfælde var det fortrinsvist en afslutning for klassementsrytterne – og det forventer jeg også, at det er i 2021.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Touren.

Ryttertips til 2. etape

Mur-de-Bretagne er kun omkring 2 kilometer lang. Den stiger med 6,9 % i snit, og det er primært på stigningens første kilometer, at den er stejl: Her når den op på omkring 10 %. Det er med afsæt i de data, at mine valg ser ud som følger:

Favoritten
Primoz Roglic
Jumbo-Visma
11.290.000
vs.

Primoz Roglic viste tænder på 1. etape af Tour de France, hvor han blev nummer tre. Det er tydeligt, at sloveneren vil spise alle de sekunder han kan. Tænk tilbage på Fleche Wallonne, hvor Roglic var én af de helt store forhåndsfavoritter. Det løb blev vundet af Julian Alaphilippe, og han var tæt på at blive min favorit.

Outsideren
David Gaudu
Groupama-FDJ
6.671.000
vs.

Franske David Gaudu er på hjemmebane i Bretagne, og han virker flyvende i øjeblikket. Jeg ville være gået med Woods, men efter 1. etape kan det ske at canadieren er basket. Derfor går jeg med Gaudu, der kørte top10 i både Fleche Wallonne og Liege-Bastogne-Liege tidligere på sæsonen.

Jokeren
Dries Devenyns
Deceuninck-Quick Step
3.054.000
vs.

Dries Devenyns kommer ikke til at køre om sejren, men da Julian Alaphilippe havde mest brug for hjælpen på 1. etape, var det den erfarne Devenyns, der var hans bedste hjælper. Det kan også ske på Mur de Bretagne, så hans tidstab begrænses – og samtidigt har han mulighed for at få en sejrsbonus.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Tour de France-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *