Optakt: 2. etape af Vuelta a España 2020

Efter et brag af en klassementsindledning på Vuelta a España, må det forventes at klassementsfolkene skal i ilden igen på 2. etape.

Primoz Roglic levede op til favoritværdigheden på 1. etape, mens outsidervalget Michael Woods skuffede stort (på grund af et styrt). Jokeren Clément Champoussin gjorde det som forventet på en 28. plads – desværre rakte det ikke til top15.

Til gengæld ligner Primoz Roglic, Richard Carapaz og Enric Mas tre ryttere, der har sat sigtekornet mod den samlede sejr.

Men ok, lad os lige slå koldt vand i blodet: Det var kun først etape, og de lange stigninger venter forude. Blandt andet på 2. etape. Måske bliver vi klogere her.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Jumbo-Visma
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Jumbo-Visma
15.052.000
Holdet.dk

Her kan du høre Klubhuset’s optakt til Vueltaspillet 2020.

Ryttertips til 2. etape

2. etape af Vuelta a España er også en hård en af slagsen. Det virker næsten til at arrangørerne frygter en yderligere afkortning af løbet, og bare gerne vil være sikker på at klassementet tidligt er blevet banket på plads.

Med sine 152 kilometer er det en kort en af slagsen. Det hele handler om Alto de San Miguel de Aralar (9,5 km – 7,9 %), der topper efter 134 kilometers kørsel. Målstregen falder snart 20 kilometer senere efter en lang nedkørsel. Det er en hård stigning, og jeg forventer at se klassementsrytterne angribe hinanden på stigningen.

Både Ineos og Jumbo-Visma kan kontrollere etapen, men et udbrud kan i sagens natur køre afsted. Vi kender jo ikke for alvor løbets dynamik endnu.

Favoritten
Primoz Roglic
Jumbo-Visma
12.485.000
vs.

Primoz Roglic vandt ganske rigtigt 1. etape, og han er også min favorit til 2. etape. Han er en stærk klatrer, har et stærkt hold, kører en fremragende nedkørsel og besidder en hurtig spurt. Der er ikke mange, der kan slå ham, hvis alt kommer til at spille for det hollandske Jumbo-Visma.

Outsideren
Sepp Kuss
Jumbo-Visma
7.759.000
vs.

Ok, det er lidt et kedeligt valg, men Sepp Kuss er i min optik det bedste valg til under 8 millioner kroner. Kuss er et stort talent, og Jumbo-Visma har siden comebacket forsøgt at give ham lidt succes, så han ikke kun ender som luksushjælper. Jeg kunne sagtens se et scenarie, hvor Kuss stikker af i finalen, mens Roglic kører defensivt.

Jokeren
Gino Mäder
NTT Pro Cycling
2.497.000
vs.

Gino Mäder var et stort talent som U23-rytter, men han har ikke fået det til at spille som professionel, hvor skader har generet ham. Han viste nogenlunde takter på 1. etape, men de korte, stejle stigninger er ikke hans favorit; det er de længere stigninger. Jeg krydser fingre og håber det bedste for sympatiske Mäder, der er valgt af 0,8 % lige nu.

Du kan også få flere managertips ved at følge Klubhuset i din favorit podcast app:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *