Optakt: 20. etape af Giro d’Italia 2021

Giro d’Italias sidste linjeløbsetape byder på tre hårde stigninger med mål på den sidste. Kan nogen fravriste Egan Bernal trøjen, så skal det sker her.

Simon Yates markerede sig som feltets stærkeste rytter på 19. etape, hvor også João Almeida viste imponerende takter. Til gengæld forsvarede Egan Bernal sig perfekt, og det er svært at se colombianeren smide det store forspring, han har ned til Caruso og Yates på henholdsvis 2. og 3. pladsen.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
6.326.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
21.326.000
3.260.000
2. Daniel Felipe Martinez
Red Bull - BORA - hansgrohe
12.260.000
2.928.000
3. Geraint Thomas
INEOS Grenadiers
12.928.000
Holdet.dk

På 20. etape venter tre hårde stigninger med mål på toppen af den sidste – det bliver en brutal dag i den italienske rundtur.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Giroen.

Ryttertips til 20. etape

Jeg tror på favoritterne – Bike Exchange og Deceuninck-Quick Step vil ønske at holde det samlet, så Yates eller Almeida kan få en etapesejr.

Favoritten
Simon Yates
Bike Exchange
12.510.000
vs.

Egan Bernal udtalte umiddelbart efter 19. etape, at Simon Yates var den stærkeste rytter i feltet lige nu. Det er svært at være uenig, og briten har stensikkert blod på tanden i forhold til at vinde yderligere tid han kan nemlig avancere både forbi Caruso, men mon ikke han også drømmer om at overliste Bernal?

Outsideren
Antonio Pedrero
Movistar
4.339.000
vs.

Antonio Pedrero har en særlig plads hos mig. Spanieren virker til at have fundet sit løb i form af Giro d’Italia, og formen i øjeblikket er glimrende. 20. etape er hans helt store chance, for med tre hårde bjerge i finalen, er der få i udbruddet, der vil være stærkere end ham. Et godt bud hvis udbruddet holder.

Jokeren
Jonathan Castroviejo
Ineos
3.912.000
vs.

Jonathan Castroviejo er et sats – afgjort. Men spanieren er én af Bernals stærkeste hjælpere, sidder med langt ind i finalen og kan få en bonus hvis Bernal henter en top3-placering. På en rigtig god dag kan han ende i top15. Er det et sats? Ja. Helt afgjort. Men til de opstillede kriterier, er han et godt bud.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Giro d’ Italia managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *