Optakt: 8. etape af Vuelta a España 2020

Alejandro Valverde forsøgte sig med et attentat, men han kunne ikke føre det til ende. På 8. etape venter en skrap bjergafslutning.

Alejandro Valverde og Movistar forsøgte at køre sig frem i klassementet på 7. etape af Vueltaen. De hårde anstrengelser bar ikke for alvor frugt, for nok kom Valverde tættere på den røde førertrøje, men han blev blot nummer tre på etapen – og er stadig mere end to minutter fra Carapaz.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Team Visma | Lease a Bike
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.052.000
Holdet.dk

På 8. etape er det tid til at bjergrytterne folder sig ud igen. Det er en nem etape at kontrollere, så hvis favoritholdene ønsker det, så kæmper de om sejren på Alto de Moncalvillo, der afslutter etapen. Stigningen er 8,3 kilometer lang og stiger med hele 9,2 %. Det er en stigning, der vil noget, og jeg vil gerne garantere tidsforskelle.

Her kan du høre Klubhusets optakt til Vueltaspillet 2020.

Ryttertips til 8. etape

Et udbrud kan teoretisk set holde hjem, men kører holdene som på 7. etape, så holder man et udbrud i kort snor. I så fald bør det blive en favoritkamp.

Favoritten
Richard Carapaz
Ineos
11.586.000
vs.

I et løb, hvor Richard Carapaz har virket til at blive stærkere og stærkere, må jeg på 8. etape gå med ham som favoritten. Rytteren fra Ecuador virker bare skarp, og da man samtidigt kan spore lidt svaghedstegn hos rivalen Roglic, ja, så går jeg med Carapaz. Men det er meget knebent foran Roglic.

Outsideren
David Gaudu
Groupama-FDJ
7.655.000
vs.

David Gaudu har ikke været helt oppe og kæmpe mod de bedste, men franskmanden virker til at blive skarpere og skarpere. Topper han mon nu? Det er nok tvivlsomt, men den unge franskmand er altså bedre, end han for alvor har fået lov til at vise hidtil. På den her etape er han min outsider.

Jokeren
Michael Storer
Sunweb
2.956.000
vs.

Han har været i lidt udbrud på det seneste, og måske er tanken ved at være tom – og der er flere oplagte ryttere end Storer – men i al fald ser han spændende ud, denne unge Storer. Han blev signet på samme tidspunkt som Jai Hindley, men er naturligvis ikke helt på det niveau. Mindre kan gøre det på denne etape.

Du kan også få flere managertips ved at følge Klubhuset i din favorit podcast app:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *