Optakt: 8. etape af Vuelta a España 2021

Efter et par dage i bjergene, skal feltets hurtigste ryttere dyste om sejren på 8. etape, der slutter i La Manga del Mar Menor.

Til stor glæde for optakterne og dens følgere var det Michael Storer, der vandt 7. etape af Vuelta a España. Den 24-årige australier har i den grad fundet formen, og har på under en måned taget tre sejre.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Team Visma | Lease a Bike
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.052.000
Holdet.dk

På samme etape viste danske Andreas Kron flotte takter, og det er nok ikke helt tosset at tro på flere danske sejre i løbet af den spanske rundtur.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Vueltaen.

Ryttertips til 8. etape

8. etape er flad og bør ende i en massespurt. Der køres i åbent landskab, så sidevind kan blive en faktor.

Favoritten
Jasper Philipsen
Alpecin-Fenix
10.479.000
vs.

Jeg er ikke helt overbevist om hvem, der er den hurtigste sprinter i løbet, men med to etapesejre er det Jasper Philipsen, der har mest momentum, og derfor går jeg med ham. Belgieren kan nemt gøre det til tre sejre på 8. etape.

Outsideren
Alberto Dainese
DSM
4.360.000
vs.

Alberto Dainese stemplede ind forleden med en podieplacering. Den italienske sprinter er ganske habil, og en top10-placering bør være givet, hvis han undgår uheld. Kan han drive det til mere? Det kan ikke udelukkes, men det kræver et stærkt leadout og held.

Jokeren
Jordi Meeus
Bora-hansgrohe
3.573.000
vs.

Jordi Meeus har vist små prøver på sit talent i årets Vuelta, og der er ingen grund til at tro, at han pludselig stopper. Til under 4 millioner er han fortsat et kup – og han er mere stabil end fx Itamar Einhorn, der også er en ung, lovende sprinter – og spillets billigste rytter.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Vuelta-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *