Lyden af La Liga sætter start 11’eren

VM er overstået, og straks må vi se frem mod et forår med et tætpakket kampprogram. La Liga Manager skydes i gang med en nytårsrunde 29. december – blot 11 dage efter VM-finalen – og der er massevis af spørgsmål, der bare venter på at blive besvaret.

Hvem er blevet styrket af den lille forsæson, som VM har givet til de klubber, der ikke har sendt spillere i hobetal afsted? Hvem er svækket – på fysikken og på selvtilliden – oven på VM? Er Karim Benzema klar, og kan han genfinde storformen? Kan Jorge Sampaoli hive Sevilla op af nedrykningsdyndet? Bliver Joao Felix i Atlético?

De spørgsmål og mange flere forsøger La Liga eksperterne Jonas Knudsen og Paulo Chichon at svare på i deres lille optakt til forårssæsonen. Her kickstarter de også La Liga Manager – Forår 2023 med deres bud på et hold, der kan samle point hen over hele foråret.

Bemærk at der ikke vil blive lavet udskiftninger på dette hold, medmindre spillere bliver solgt i januars transfervindue.

Du kan se holdet herunder, og så kan du finde både det og Jonas Knudsens guldhold i podcastens liga ‘Lyden af La Liga’, hvor du kan kæmpe mod andre La Liga-nørder og managerspil-glade fodboldentusiaster.

Her kan du deltage i deres Miniliga ‘Lyden af La Liga’.

Lyden af La Ligas start-11’er

lyden af la liga hold

Få flere tips og tricks til dit La Liga manager-hold her.
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *