Optakt til Girospillet 2019

Årets første Grand Tour starter lørdag og Mediano Manager varmer i en særudsendelse op til Girospillet. Hør, hvad det kompetente panel har af tanker, guldkorn og faldgruber til managerspillet.

Mediano Manager har besøg af Oddsets oddssætter til Giroen, Jeppe Helbo, og den erfarne managerspiller, Kristian Jensen, der flere gange er sluttet i top 3 i managerspillene til de tre Grand Tours. Din vært er som altid Frederik Ingemann, der har sat rytterpriserne til Girospillet i år. Sammen snakker de om strategi til de forskellige typer etaper og løfter sløret for, hvilke ryttere de forventer sig meget af i managerspilleret baseret på Giro d’ Italia. Du kan høre det hele i podcasten her:

Nyt pointsystem belønner de modige

I år er det blevet lavet lidt om i pointsystemet til Girospillet. Det betyder, at den såkaldte “etapebonus” for antal ryttere i top 15 er blevet større. Derfor mener panellet, at det i højere grad kan betale sig at satse på eksempelvis 8 sprintere fremfor at spille defensivt og prioritere en holdkammerat til etapens favorit. Det gælder dog ikke nødvendigvis på bjergetaperne. I podcasten kan du høre, hvordan eksperterne lægger sig fast på den rigtige strategi til de enkelte etaper.

8 af de billige ryttere, som Mediano Manager har fidus til i løbet af Girospillet

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *