Per V. Hansen: Hold fingrene panik-knappen

Der resterer kun fem runder i forårets Super Manager, og slutspurten nærmer sig. Campo’s manager-ekspert har fiduserne klar til 11. runde.

Randers slog overraskende FCK i sidste runde, men du skal ikke gå i panik og sælge ud af de dyre løver. Men køb gerne ind på Randers, der møder et svækket Brøndby-mandskab. 

Per V. Hansen, som vandt Super Manager i efteråret, peger, udover Randers, på Silkeborg, Viborg og Vejle som billige indkøbsmuligheder til slutspurten. 

Via denne artikel kan du læse alle Campo og Per V. Hansens tips til 11. Runde i Super Manager

Tre tips fra mesteren

Forsvar
Tobias Mølgaard
Vejle Boldklub
2.418.000
vs. SønderjyskE

Vejle har godt nok en midtuge pokal-kamp, men det har modstanderen SønderjyskE også – så mon ikke de røde griber favoritværdigheden og vinder det jyske slag. Mølgaard koster under 2.5 og er et oplagt billigt indkøb. Kun ejet af 4.3 %.

Midtbane
Jakob Ankersen
Randers FC
3.827.000
vs. Brøndby IF

Et mål og en assist er det blevet til for Ankersen, som koster under 4 mio. Randers har et godt match-up imod et karantæne- og skadesramt Brøndby-hold – og så er han en del billigere end Vito Hammershøy-Mistrati – og taget af kun 2.4 %.

Angriber
Arbnor Mucolli
Vejle Boldklub
3.998.000
vs. SønderjyskE

Vejle er rundens største favorit imod SønderjyskE og Per V. Hansen tror på sejr. Et godt – og billigt – bud på en målscorer er Mucolli, som kun koster 4 mio. og har lavet 3 mål og en assist i år.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Tobias Mølgaard
AGF
2.500.000
0 %
2. Frederik Tingager
AGF
3.500.000
0 %
3. Tobias Anker
AGF
2.500.000
Sæt hold

Deadline tips

Hvis du vil have de sidste tips til Viborg – FC Nordsjælland, så kan det varmt anbefales at du downloader Campo’s app via App Store eller Google Play

Her kan du tilmelde dig Holdet.dk-notifikationen. Så vil du få en notifikation omkring 45 min. inden rundestart, hvor Per V. Hansen kommer med de seneste anbefalinger til Super Manager – Forår 2022.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *