PLbold anbefaler: Sådan sætter du dit første hold

Basis hold eller Guld hold? Hvis du er ny til manager, så giver Premier League eksperterne fra plbold.dk her et par tips til at få styr på holdet.

Der er to veje at gå, når du stiller dit første hold i Premier Manager.

Basis hold eller guld hold.

Med et basis hold (som er gratis) stiller du ét hold, som mere eller mindre skal klare sig hele vejen (du har nemlig kun tre udskiftninger). Med et Guld (59 kr.) eller Guld+ Hold (79 kr.) får du derimod ubegrænset udskiftninger – og altså langt flere muligheder i løbet af de 21 runder spillet varer.

De to hold er forskellige og derfor er der også forskellige strategier og ting at holde øje med.

PLbold guider dig her til hvad du skal holde øje med, når du sætter dit første hold.

Sådan spiller du med Guld hold

Med et Guld hold kan du skifte så mange spillere, som du vil undervejs i spillet. Du skal derfor sætte et hold, som du tror klarer sig rigtig godt til den første runde – og måske også til de næste par runder.

Når først spillet er i gang, så er det vigtigste at hold øje med transfergebyret. Hver gang du skifter en spiller ud, så koster det et gebyr på 1 % af værdien af den købte spiller, så du kan let drukne din point-gevinst ved at foretage for mange transfers.

Råd nr. 1: Vælg en stamme på dit hold og hold igen med udskiftninger.

Så hold øje med transfergebyret og skift ikke for mange spillere til hver runde. Hvis dine top-spillere løber ind i skader eller karantæne, så er det nødvendigt at skifte dem ud, men hold som tommelfingerregel fast i en stamme af 5-6 spillere.

Læs mere om at sætte din stamme i Nørdens guide til Premier Manager.

Hold øje med dobbeltrunderne

Managerspillet til Premier League’s efterårssæson er langt, og der vil blive lavet om i programmet mange gange. Derfor er det også nødvendigt – og absolut anbefalingsværdigt – at holde øje med runder, hvor hold spiller to kampe. De er kendt som dobbeltrunder, og her kan spillere score point for to kampe på én runde.

Råd nr. 2: Tjek kampprogrammet og skift ud til dobbeltrunderne

Her er i øvrigt PLbold’s ti røverkøb til dit managerhold, som du bør overveje til start 11’eren.  

Sådan spiller du med basis hold

Hvis du spiller med kun tre udskiftninger, så er der andre ting, som du skal holde øje med.

PLbold fremsætter to strategier til at sætte et basis hold. Én hvor alle dine spillere kommer i aktion og én hvor du satser fuld ud på stjernerne.

Råd nr. 1: Vælg en stabil start 11’er, der spiller hver gang.

Dine spillere scorer point når de er på banen – og får minus point, når de ikke er i aktion. Så sats på at finde 11 spillere, som du tror på starter hver kamp.

Det svære ved dette er, at du ikke har råd til at vælge 11 spillere fra top 6 klubber. Så du bliver nok tvunget til at gå på kompromis og vælge spillere fra mindre gode klubber.

Råd nr. 2: Vælg stjernerne og suppler med reserver

Hvis du absolut ikke kan undvære både Mohamed Salah og Eden Hazard på dit hold, så er der en anden vej at gå. Du kan nemlig vælge at købe de dyre spillere ,og derefter supplere med de aller billigste spillere i managerspillet. De billige spillere vil efter al sandsynlighed give dig et minus-vækst, men hvis du tror det kan opvejes af stjernes point-høst, så er det råd nummer 2, som du skal følge. Læs hele PLbold’s analyse af hvordan man sammensætter et managerhold.

Hvis du har inviteret vennerne på en dyst og I skal planlægge fejringen til managerspillet, så er her lidt inspiration i form af den ultimative managerfest baseret på Premier League.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *