Junkers tips: Salah nærmer sig topformen

Efter en ærgerlig sidste runde er Eurosports Mads Junkers tilbage på hesten igen. Læs her hans tre anbefalinger til den kommende runde i Premier Manager.

Seneste runde blev en sort en af slagsen, såvel i form af mislykkede anbefalinger og en endnu større sammensmeltning af mit mandskab. Nå, ny runde og nye chancer. Heldigvis kommer der masser af kampe på kort tid, hvor der kan rettes op på det tabte. Nedenfor kommer mine anbefalinger til denne runde i Premier Manager.

Jokeren: Aymeric Laporte (6.331.000)

Har du også fidus til Laporte

Franskmanden spiller hver eneste gang for City, og selvom han er en af spillets dyreste forsvarer, så leverer han kontinuerligt point. Han har allerede scoret tre gange i sæsonen, to af målene er dog faldet i Champions League.

Aymeric Laporte får stort set aldrig advarsler og laver i gennemsnit lige over 100.000 point per runde. På trods af de “sikre” point, med mulighed for ekstra krydderi i form af et mål, så har City-manden fortsat et ejerskab på under 2%. Hvis der er råd i budgettet, kan du således differentiere dit mandskab i Premier Manager.

 

Værdispilleren: Leroy Sane (8.969.000)

På trods af sit utroligt dyre prisskilt, er der stadig god værdi i den tyske kantspiller. Det skyldes dog primært knæskaden til Mendy, for det giver Sane mulighed for masser af spilletid. Guardiola har udtalt at Sane spiller, når backen Benjamin Mendy (3.908.000) ikke er med, da han har brug for bredde i spillet. Den brede finder man ikke i samme grad hos alternativerne på backen. Derfor kan Sane se frem til at spille en langt større rolle end han gjorde i starten af sæsonen. Indtil videre har han da også spillet fra start siden Mendy gik i stykker.

Det ligner tilmed endnu en City-opvisning når Bournemouth kommer på besøg, og til runden efter kan man endda tjekke startelveren på mesterholdet. Man risikerer derfor ikke at brænde nallerne på en dyr, bænket midtbanemand.

Den Sikre: Mohamed Salah (11.736.000)

Salah er Junkers kaptajn

For første gang i sæsonen fik jeg sat bindet forkert mellem de to oplagte kandidater Sergio Aguero (9.996.000) og Salah. Til den kommende runde ryger det dog tilbage på talismanden fra Liverpool. Jeg forventer at Klopp stiller i stærkeste opstilling til Merseyside derbyet søndag eftermiddag. Det selvom han tidligere har syltet netop det opgør for at spare profiler til de europæiske opgaver.

Det ligner dog ikke tidspunktet at gøre det, ligesom prestigen og vigtigheden af lokalopgøret hellere ikke kan undervurderes. Salah virker til at ramme sin vanvittige vinter-form fra sidste år, så selvom City og Chelsea er større favoritter i runden, er det stadig egypteren, der får bindet.

 

Junkers bud på et godt hold til runden

The Pirates

Som nævnt indledningsvist blev det en forfærdelig runde for mit mandskab, der måtte forlade top-100 igen. At Huddersfield for første gang i sæsonen skulle formå at score 2 gange i samme kamp, og tilmed hente deres første udesejr var absolut en streg i regningen. Tiltroen til Wolves var måske for stor. Med tanke på de to kampe de havde foran sig inden sidste runde, og de billige spillere der var til rådighed, var det dog svært ikke at kaste sin kærlighed på ulvene.

Nuvel, de får et skud i bøssen mere, når de gæster Cardiff. Står de efter kampen med 0 point efter to kampe mod ligaens ringeste mandskaber er det lidt af en præstation! Mit hold skal umiddelbart kun ændres på en enkelt position. Richarlison (4.900.000) forlader skibet og gør plads til David Luiz (4.848.000).

Dermed ser holdet således ud:

Junkers hold til runden

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *