Billede: Biloblue

Junkers tips: Valget står mellem Salah og Agüero

Landsholdspausen er ovre og bolden ruller igen i det engelske. Derfor er det blevet tid til en ny runde i Premier Manager. Læs Eurosport-eksperten, Mads Junkers, tre anbefalinger her.

Efter en veloverstået landsholdspause er det nu med speederen i bund på Premier League kampe de næste mange måneder, fedt! Sidste rundes anbefalinger i Premier Manager var ok uden at være prangende. Heldigvis hev “Den Sikre” endnu engang 200.000+ til kontoen. Til den kommende runde har jeg kig på et par gamle kendinge, og en enkelt uprøvet ulv!

Jokeren: Ruben Vinagre (2.528.000)

Vinagre får chancen af Junker og Wolves

Den unge portugisiske venstre wingback ligner afløseren for skadet Jonathan Castro Otto (3.470.000). Det er i hvert fald Vinagres fortrukne position, og den han blev hentet til Wolves på i sidste sæson fra franske Monaco. At det blot er blevet til indskiftninger indtil videre i denne sæson, må tilskrives de imponerende præstationer fra hans føromtalte konkurrent. Nu kommer muligheden dog, efter en skade holder spanieren ude de næste mange uger. Seneste kamp for Vinagre var i 9. runde, hvor han netop afløste Castro Otto også kaldet “Jonny” efter 1. halvleg i det overraskende nederlag til Watford.

Wolverhampton har på papiret to rigtig gode kampe mod nogle af de formodet nedrykningskandidater, Cardiff og Huddersfield. Sidstnævnte og tilmed denne rundes modstander har blot scoret 6 mål i 12 kampe. Muligheden for clean sheet bonus er derfor i den grad tilstede! Med et ejerskab på blot 0.2% ejerskab virker Vinagre som et fremragende alternativ til de mere etablerede forsvarsspillere i Premier Manager.

Værdispilleren: Richarlison (4.848.000)

Det bliver et genvalg på pladsen til Richarlison, og forhåbentligt leverer han ligeså fint, som senest han fik æren her på siden. Det var i runde 1 og 2, hvor han lavede henholdsvis 196.000 og 174.000. Så baren er sat højt for det brasilianske talent, der er ved at etablerer sig som centerangriber fremfor venstrewing i Everton.

Brasilianeren fitness forud for weekenden var lidt en bekymring for mig. Efter at have set hans stærke indhop for Brasilien tirsdag nat, forsvandt min tvivl dog. Her afløste Richalison en skadet Neymar, og kronede en fin kamp med matchvindermålet til 1-0. Der skulle således ikke være de store problemer med hans ankel. Prisen er fortsat på under 5 millioner, og med en hjemmekamp mod Cardiff,  ligner det en masse point, Richarlison bare skal samle op. Waliserne har indtil videre indkasseret over 2 mål i snit pr. kamp og blot fået et enkelt point ud af anstrengelserne på fremmed græs.

Den Sikre: Sergio Agüero (9.924.000)

Agüero er den bedste anfører

Reelt er denne plads nærmest dedikeret til enten Mohamed Salah (11.534.000) eller argentineren runde efter runde. Det er dog stadig vigtige valg der skal tages, når bindet skal placeres mellem de to herrer. Særligt i denne runde, hvor begge måltyve har overkommelige modstandere foran sig. Min anbefaling går dog på Agüero til weekenden, såfremt han starter.

Manchester Citys kamp mod West Ham er i mine øjne lidt nemmere. Agüero kan forhåbentligt ligeledes se frem til at spille det meste af opgøret, eftersom Gabriel Jesus (7.567.000) formentlig skal agere angriber i midtugens afgørende udekamp mod Lyon i Champions League.

Der har Liverpool en langt mere vital kamp i Frankrig, nemlig når PSG lægger græs til hvem af de to storhold, der allerede nu risikerer at forlade turneringen. Det kan meget vel spille ind på, hvor længe Klopp giver sine vigtigste spillere spilletid i denne weekend. Med en Xherdan Shaqiri (5.670.000) i fremragende form er der gode muligheder for at schweizeren kan vikariere på Salahs position i slutningen af opgøret.

Junkers bud på et godt hold til runden

The Pirates

Det blev en solid runde inden landskamppausen, og jeg indetager en placering som nummer 83 i præmiepuljen. Den kommende runde bliver dog en ganske afgørende en af slagsen, da der skal skiftes kraftigt på mandskabet. Samtidigt bliver det nok til et endegyldigt bliver farvel til Marcos Alonso efter en masse uger på holdet.

Den store hovedpine jeg har pt. er dog, hvorvidt Eden Hazard (9.702.000) skal beholdes i en svær udekamp mod Tottenham for derefter at stå helt perfekt på holdet til en hjemmekamp mod Fulham. Den er jeg ikke kommet helt i mål med endnu, men jeg hælder umiddelbart til at beholde den lille belgier, når nu der kommer stor rokade på holdet. Det er dog mere en kladde.

Junkers mulige udvalgte til runden

Læs mere om hvor meget vækst du skal score på en runde for at dine handler kan gå hjem i vores manager-analyse af transfers.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *