Billede: cfcunofficial

Eksperterne: Sådan er vores start 11’er

Hall of Famer Mads Junker har sat sin start 11’er til Premier Manager. Premier League websitet PLbold.dk har også fundet frem til hvem de starter med i Premier Manager – Forår 2019. Se begge hold her.

I efteråret endte Mads Junker’s hold The Pirates på en flot 65. plads i Premier Manager. Inden det nye managerspil til foråret har fodboldkommentatoren og den dobbelte manager-vinder på Holdet.dk sat nedenstående start 11’er.

Mads Junkers hold til 1. runde.

Mads Junker knytter nedenstående kommentar til sit Premier Manager hold:

“Jeg satser på Cardiff kan snuppe et clean sheet og sejren hjemme mod Huddersfield, der nu er oppe på 9 nederlag i træk.” – udtaler Junker

“Mo Salah, Van Dijk og Fabinho er must-buys i min optik. Om man så hælder til S. Aguero eller H. Kane er lidt en smagssag, men eftersom Tottenham starter med en svær kamp går jeg med Aguero. Tottenham, Manchester City, Manchester United og Liverpool har alle et glimrende program fra starten, men Tottenham og United skal lige overstå deres første opgør. Slutteligt har jeg lidt fidus til Watford, der i kamp to også har en god hjemmekamp på programmet, og G. Delefeu og T. Deeney ligner den foretrukne angrebsduo” – uddyber Junker. 

Mads Junker og Eurosport hjalp rigtig mange managers med tips igennem hele efteråret. Det fortsætter desværre ikke, men hvis fortsat vil have spillertips til hver runde Premier Manager, så tag et lyt til Mediano Manager’s optaktprogram.

PLbold’s start 11’er

Premier League websitet plbold.dk har fundet frem til 11 spillere, som de tror på kan gøre en forskel i foråret. De har et godt øje til et par billige defensive kræfter hos Crystal Palace, og så starter de med Sergio Agüero på toppen.

PLBold’s 11 udvalgte til Premier Manager – Forår 2019

Premier League eksperterne peger også på julens store overraskelse Paul Pogba, som en mand du bør have på dit managerhold.

Hvis du vil læse nærmere omkring argumenterne bag hver spiller, så læs mere her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *