Mediano Manager: Stol på Salah!

Er tilliden til Salah opbrugt? Og hvem skal man egentlig købe i en runde med få favoritter? Få svaret, når Mediano Manager dykker ned i den kommende runde i Premier Manager.

Ovenpå en midtugerunde er der, som managerspillere, ingen tid til hvile. Mediano Manager er tilbage på pletten i deres podcast til 8. runde i managerspillet baseret på Premier League. En skuffende Mohamed Salah (11.792.000) ryger runde luppen, mens Chelseas Eden Hazard (9.368.000) efter en kaotisk periode måske pludselig byder sig til. Og er tiden egentlig inde til at sælge ud af Wolves og Newcastle? Bliv klar til den kommende runde i Premier Manager her!

Strudsen
Lewis Dunk
Brighton
2.782.000
vs. West Ham

“Brighton er klart bedst hjemme, hvor de har deres styrke i defensiven og på dødbolde. Her er Dunk et vigtigt våben. I en attraktiv hjemmekamp mod et målfattigt Huddersfield er der med lidt held mulighed for både sejr, scoring og clean sheet” – Andreas Vidførle-Pedersen

Indeksspilleren
Solomon March
Brighton
3.442.000
vs. Huddersfield (H)

“I en fordelagtig hjemmekamp ligner March et godt køb. Han står registeret for 1 mål og 5 assistst indtil videre i sæsonen, og står med ansvaret for både hjørne- og frispark, hvilket er et vigtigt våben for Brighton.” – Frederik Ingemann

Kaptajnen
Eden Hazard
Chelsea
9.368.000
vs. Fulham (U)

“Der er ikke rigtigt noget, der fungerer for Fulham for tiden. I en runde uden andre oplagte kaptajnvalg er Hazard derfor et godt valg. Belgieren har enormt meget x-faktor og er en potentielt hattrickskytte. Hazard kan være din vej tilbage i spillet.” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Du kan høre både Frederik og Andreas tre anbefalinger, samt øvrige guldkorn og tanker, i podcasten her:

  • Strudsen: Rundens bedste spiller under 4 mio og en popularitet under 1%
  • Indeksspilleren: Rundens bedste spiller til prisen
  • Kaptajnen: Rundens bedste kaptajnvalg

I den interne konkurrence mellem eksperterne, fører Andreas 12-1 samlet efter en 2-1 sejr i seneste runde. “Det er jo også det vigtigste”, siger Andreas lidt resignerende efter Frederiks hold er stukket af i den samlet stilling.

Har du smag for mere managerspil?

Husk at Mediano Manager også udkommer med en optakt til Super Manager hver runde. Desuden kan du hente inspiration til diverse managerspil på Facebook-siden MANIAGER, hvor Frederik og andre eksperter offentliggør deres hold forud for hver runde i Premier Manager, Super Manager osv. Kig også forbi KLUBHUSET, som er en gruppe, hvor selv de mindst deltajer kan diskuteres med andre managerspillere!

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *