Mediano Manager: Nemt bytte for Løverne

Ovenpå flere skader, skuffelser og karantæner er det vigtigt at få opdateret sit managerhold. Hør her Mediano Managers optakt til 4. runde i Super Manager Forår, hvor særligt FCK byder sig til.

Én af spillets dyreste og mest populære spiller,  Mark Dal Hende (6.160.000), sidder i den kommende runde ude med karantæne. Kombineret med Esbjergs skuffende indsats senest kalder det på udskiftninger – eller gør det nu også det? Dét er blot to af de emner, som Mediano Manager kigger nærmere på i deres optakt til den kommende runde i Super Manager. Her kommer AGF, Esbjerg og Vendsyssel med gode kampprogrammer ligeledes under luppen. Skulle dit managerhold til Superligaen ikke allerede være domineret af FCK-spillere er tiden måske også inde forud for hjemmekampen mod Vejle.

Strudsen
Pierre Bengtsson
F.C. København
3.512.000
vs. Vejle

“Bengtsson er i mine øjne rundens mest oplagte køb. Med Nicolai Boilesen ude af de kommende tre runder er Bengtsson en billig vej til FCKs startopstilling.” – Frederik Ingemann

Indeksspilleren
Kasper Lunding
AGF
2.130.000
vs. Vendsyssel

“Lunding har allerede givet flere prøver på sine offensiven kvaliteter i 2019. Han assisterede også senest. Med AGFs gode kampprogram er Lunding et spændende valg til en billig pris”
– Kristoffer Skovgaard.

Kaptajnen
Dame N'Doye
F.C. København
9.201.000
vs. Vejle

“FCK er ligaens næstbedste hjemmehold, så i en hjemmekamp mod det næstdårligste udehold, burde de vinde komfortabelt. Her virker N’Doye som det bedste bud på en målscorer.” – Frederik Ingemann

Du kan høre både Frederik og Kristoffers anbefalinger i alle tre kategorier, samt andre guldkorn og tanker, i podcasten her:

  • Strudsen: Rundens bedste spiller under 4 mio og en popularitet under 2%
  • Indeksspilleren: Rundens bedste spiller til prisen
  • Kaptajnen: Rundens bedste kaptajnvalg

I den interne konkurrence mellem eksperterne, fører Kristoffer nu 7-2 samlet efter en 2-1 sejr i seneste runde.

Nysgerrig efter mere managerspil?

Husk at Mediano Manager også udkommer med en optakt til Premier Manager hver runde. Desuden kan du hente inspiration til diverse managerspil på Facebook-siden MANIAGER, hvor Frederik, Kristoffer og andre eksperter offentliggør deres hold forud for hver runde i Super Manager, Premier Manager osv. Prøv også KLUBHUSET, som er en gruppe, hvor selv de mindste deltajer kan diskuteres med andre managerspillere!

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *