Sådan spiller man Tour de France på Lynholdet

Tourspillet er godt igang, men er du blevet sat eller ønsker endnu mere action til cykeletaperne, så er Lynholdet perfekt. I Klubhuset ses der nærmere på reglerne i Lynholdets cykelspil, og der findes fiduser til tirsdagens og onsdagens etaper.

Tourspillet er i fuld gang, men ønsker man endnu flere managerspil eller måske allerede har udspillet sin rolle i Tourspillet, så er der Lynholdet. Lynholdets managerspil er enkeltvise spil, der starter og slutter samme dag. Misser du deadline, så kan du sætte et nyt hold igen dagen efter.

Klubhuset med Andreas Vidførle får besøg af cykelekspert og tidligere vinder af Tourspillet Mads Taunø, der for første gang skal prøve kræfter med Lynholdet.

I podcasten gennemgås Lynholdets regler, strategi og gode fiduser til at opnå succes.

Lidt anderledes end Tourspillet

I det normale Tourspillet får man point, når ens ryttere kommer i top 15, men i Lynholdet gives der point helt ned placeringen som nr. 40. Det giver derfor god mening at fokusere på ryttere som blot placerer sig blandt de bedste 25. Ligeledes er der ingen kaptajnbonus og heller ingen point til ryttere for placeringerne i det samlede klassement.

Sprinteren
Anthony Turgis
TotalEnergies
3.000.000
vs. 10. Etape

Anthony Turgis har i de først 8 etaper af Tour de France sluttet som nr. 7, 12, 14 og 18. Han har hidtil i Touren været Total Energies sprinter sammen med Dujardin. Dujardin væltede på 8. etape, hvorfor der formentlig først og fremmest vil blive kørt for Turgis.

Bjergrytteren
Santiago Buitrago
Bahrain Victorius
5.500.000
vs. 11. Etape

Santiago Buitrago sluttede på en 10. plads på Tourens fjerde etape, der bød på en bjergetape som Pogacar vandt. I Paris-Nice leverede han en etapesejr samt en flot 6. plads på bjergetaperne.

Udbryderen
Tobias Halland Johannessen
Uno-X Mobility
4.500.000
vs. 11. Etape

Skal man satse lidt på 11. etape, så er Tobias Halland Johannessen et friskt valg. Han har ingen etapesejre i år, men er glad for at deltage i udbruddene og er dygtig opad. På første etape sluttede han på en flot 24. plads.

Tour Lynhold hver dag

Til hver etape af Tour de France, vil der være Lynholdsspil på www.lynholdet.dk. Lige nu kan man finde spillene til de næste 4 etaper:

Tirsdag den 9. juli “TDF 10. Etape” (Flad etape)

Onsdag den 10. juli “TDF 11. Etape” (Bjerg etape)

Torsdag den 11. juli “TDF 12. Etape” (Flad Etape)

Fredag den 12. juli “TDF 13. Etape” (Flad Etape)

 

Podcasten til Lynholdet TDF

Hvad Lynholdet er, hvordan strategien skal være, og hvem der vil være gode valg, kan du høre lige her, når Vidførle og Mads Taunø ser nærmere på Lynholdets Tour de France spil.

Mads Taunø og Vidførles Fælles-Lynhold

Cykelekspert Mads Taunø sætter for første gang Lynholdscykelhold. Her er hvordan hans hold til Etape 10 og 11 ser ud:

 

 

 

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *