Lynholdet: Sådan spiller du daglige managerspil til EM 2024

Har du prøvet et managerspil, der bliver afgjort samme dag som det begynder? Hvis ikke så er det bare med at få prøvet Lynholdet. Klubhuset ser nærmere på EM spillene på Lynholdet.dk.

EM Manager starter den 14. juni, og mens der er en deadline ifht. EM Manager, der er enormt vigtig at huske, så er Lynholdets EM managerspil enkeltvise spil, der starter og slutter samme dag. Misser du deadline, så kan du sætte et nyt hold igen dagen efter.

Klubhuset med Andreas Vidførle får besøg af fodboldekspert fra TV2 Mads Junker. I podcasten gennemgås Lynholdets regler, strategi og gode fiduser til at opnå succes.

Vælg stjerner fra de små nationer

I det normale EM Manager får man point for at vinde og minuspoint for at tabe, men den regel gælder ikke i Lynholdet. Det skaber i stedet et bedre fundament for spillere for de mindre nationer, selvom deres modstandere er klare favoritter. Til kampdag 2 og 3 i EM Lynholdet har Mads Junker og Vidførle fundet plads til disse 3 spillere fra en “Underdog”-nation.

Midtbanespilleren
Lovro Majer
Kroatien
3.500.000
vs. Spanien

Wolfsburg spilleren ser ud til at have bidt sig fast på det kroatiske landshold som en starter. I testkampene har han spillet 90. min og 56. min og han scorede 2 af de 3 kroatiske mål imod Nordmakedonien den 3. juni.

Midtbanespilleren
Dominik Szoboszlai
Ungarn
4.000.000
vs. Schweiz

Ungarns største profil er Liverpool-spilleren Dominik Szoboszlai og han får en hovedrolle i kampen mod Schweiz som også bliver en kamp om gruppens 2. plads. Dominik Szoboszlai har alle dødbolde på Ungarns hold, så mulighederne for mål og assists er store.

Midtbanespilleren
Dusan Tadic
Serbien
3.000.000
vs. England

Tadic havde sin storhedstid for flere sæsoner siden, men han er stadig en af Serbiens dygtigste spillere og ganske afgørende for deres offensiv. Motivationen vil være i top i turneringens første kamp for Serbien, hvor modstanderen er EM-favoritterne fra England.

EM Manager spil hver dag

Hver kampdag under EMs gruppespil, vil der være Lynholdsspil på www.lynholdet.dk. Lige nu kan man finde spillene til de første 5 kampdage under EM:

Lørdag den 15. juni “EM Dag 2” (Ungarn – Schweiz, Spanien – Kroatien, Italien – Albanien)

Søndag den 13. juni “EM Dag 3” (Polen – Holland, Danmark – Slovenien, Serbien – England)

Mandag den 13. juni “EM Dag 4” (Rumænien – Ukraine, Belgien – Slovakiet, Østrig – Frankrig)

Søndag den 13. juni “EM Dag 5” (Tyrkiet – Georgien, Portugal – Tjekkiet)

 

Podcasten til Lynholdet EM

Hvad Lynholdet er, hvordan strategien skal være, og hvem der vil være gode valg, kan du høre lige her, når Vidførle og Junker løber EM spillene på Lynholdet igennem.

Junker og Vidførles Fælles-Lynhold

Der er ikke altid enighed mellem Vidførle og Junker, når der skal vælges spillere, men denne gang er det lykkedes dem, at nå til enighed om et hold til både EMs Dag 2 og EMs Dag 3:

 

 

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *