Marco vandt over sine brødre i Serie A Manager: “Jeg var i ekstase”

24-årige Marco Sørensen tog i sidste runde af Serie A Manager Efterår 2022 sejren over sine brødre og resten af feltet. Hvordan gik det til, og hvordan har vinderen fejret sejren? Bliv klogere på det lige her.

Når man går op i Serie A Manager Efterår 2022, så er der da ikke noget bedre, end at kunne kalde sig vinder at selvsamme spil.

Sådan har 24-årige Marco Sørensen det i hvert fald på baggrund af sin sejr.

Læs hele vores interview med den garvede managerbruger her:

“Jeg har spillet med i de fleste spil på holdet.dk”

Hvor meget spilerfaring har du?

“Jeg har spillet med i de fleste spil på Holdet.dk i omkring 5 års tid. Indenfor de sidste 2 år, er der blevet brugt en del mere tid på at kunne sætte de bedste hold”. 

Hvad er det bedste ved at spille?

“Det bedste ved at spille, er først og fremmest spændingen. Spændingen ved at følge en kamp, man har satset på, at et bestemt hold skal vinde – og at deres angriber helst skal lave et par mål i kampen. 

Derudover er det fedt, at man kan få fordele af, at bruge tid på at researche sig til ting, som de færreste opdager inden rundestart. Det kan eksempelvis være overraskelser i startopstillingen. Det kan også være at finde holdets dødboldspecialist eller at finde en spiller, som i løbet af sæsonen har underpræsteret i forhold til sin xG- eller xA-procenter. En man har tro på, kan komme ind i en god stime”.

Intern konkurrence med brødrene

Spiller du alene eller mod andre, hvis ja, hvem?

“Jeg spiller altid mod to af mine brødre, Marcel Sørensen og Ricki Sørensen. De bruger også meget tid på det, da vinderen får en middag betalt på en forudbestemt restaurant, af de to tabere. Den ene af mine brødre, Marcel Sørensen, sluttede nummer 5 samlet i denne sæsons Serie A Manager. Han lå også og førte et par gange”. 

Hvordan er det at have vundet spillet?

“Det er helt vanvittigt! Det er noget, som man har tænkt på mange gange, men som man ikke helt troede på kunne ske 🏆”.

Hvad var dine ambitioner før spillet?

“Jeg var i det forrige Serie A Manager sluttet omkring top-100 med et basishold. Så jeg havde store ambitioner om, at jeg ville kunne slutte som minimum i top-50 til dette Serie A Manager med guld-hold”.

Hvornår stod det klart, at du var vinderen?

“Det stod først klart for mig, at jeg ville vinde spillet, da den andensidste kamp i runden, mellem AC Milan og Fiorentina, blev fløjtet af. Andenpladsen havde 3 spillere på fra AC Milan. Så da den blev fløjtet af, og jeg kunne se, at jeg stadig var et godt stykke foran ham, gik det op for mig, at jeg ville vinde”.

Hvad var din reaktion på sejren?

“Jeg var i ekstase! Jeg sad i forvejen på et fyldt Allianz Arena i München, med den ene af mine brødre og en ven. Jeg skulle se en af de største sportsmænd, Tom Brady, spille en NFL kamp, så jeg var i forvejen i godt humør, men sejren gav det lige et niveau ekstra”.

Havde du regnet med at vinde?

“Jeg vil ikke sige, at jeg havde regnet med at vinde. Jeg havde i de forrige runder kæmpet for at komme med helt oppe i toppen. I de sidste to runder kunne jeg godt se, at det begyndte at se lovende ud”.

Har du fået fejret sejren – hvis ja, hvordan?

“Sejren blev fejret i München, hvor der nok også røg nogle øl for meget ned under og efter kampen”. 

 

Taktik og den afgørende fase

Prøv at tage os med gennem tiden, hvor du satte dit hold, hvad gik du efter?

“Det jeg gik efter, var at ramme nogle spillere med “x faktor”. Det vil sige de spillere, som man har stor tiltro til at kunne lave en del mål og assists. Derudover også forsvarsspillere med forcer i offensiven, da de både ville kunne lave mål og give rent bur i løbet af spillet”.

Var der en bestemt profil, som du bare skulle have på holdet?

“Jeg havde allerede fra start af et godt øje til Khvicha Kvaratskhelia fra Napoli. Han havde set lovende ud i sine pre-season kampe. Derfor havde jeg store forventninger til, at han ville kunne gøre det godt på et offensivt Napoli-hold”.

Har du et favorithold, som du særligt plukkede spillere fra?

“Jeg havde et godt øje til Napoli helt fra starten af, og jo længere frem i spillet man kom, jo bedre blev Napoli. Jeg prøvede derfor, så vidt muligt, at få plads til fire Napoli-spillere på mit hold”.

Kan du dele lidt af din taktik og dine overvejelser?

“Jeg prøver altid at finde minimum to angribere, som jeg tænker kan blive på holdet gennem hele spillet. Så vidt muligt. Derudover leder jeg meget efter de offensive forsvarsspillere, som både kan give dig point via mål og assist, men også via rent bur. Derudover kan jeg godt lide at prøve at adskille mine spillervalg lidt fra de andres. Det vil sige, at man skal prøve at finde spillere med en lav popularitetsprocent, som har en god chance for at give dig gode point”.

Hvordan forløb den sidste runde for dig?

“I den sidste runde startede jeg som nummer to med omkring 200.000 op til førstepladsen. Så jeg vidste, at jeg skulle ud og finde en del point for at komme op på førstepladsen.

Jeg var dog rimelig godt tilfreds med mit hold før runden, og endte med et par billige udskiftninger. Udslagspunkerne blev Edin Dzeko, som scorede 2 mål i Inters udebanesejr over Atalanta, men også Piotr Zielinski fra Napoli, som også gav gode point, da han som midtbanespiller scorede et mål”.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *