Sølvlynet fra Valladolid

Lyden af La Liga har ikke stor fidus til dansker-klubben Sevilla – og anbefaler to spillere fra modstanderne fra Athletic Club Bilbao. Få dine spillertips til 8. runde af La Liga Manager her.

Det kører virkelig ikke for danskerne i Sevilla. Både Delaney og Dolberg har negative tal – og Sevilla har kun formået at få 5 point i de første 7 runder.

Onsdag kostede det træner Julen Lopetegui jobbet, men Lyden af La Liga tror ikke på at skuden vendes imod Atletic Club Bilbao, som kommer på besøg lørdag aften. To af rundens tre anbefalinger til La Liga Manager kommer fra den baskiske klub.

Tre spillertips til 8. runde

El crack
Nico Williams
Athletic Bilbao
3.397.000
vs. Atletico Madrid

Athletic Club er on fire. Og Sevilla ligner udbrændt kul I bunden af en dyb kælder. Derfor er Lyden af La Liga-værterne enige om, at baskerne vinder på Ramón Sánchez Pizjuán i weekenden. Med den form Nico Williams viser for tiden, er det umuligt ikke at pege på ham, som en oplagt målmager i den kamp.

Altmuligmanden
Oscar de Marcos
Athletic Bilbao
3.616.000
vs. Atletico Madrid

Men det er ikke kun offensiven, Ernesto Valverde har fået sat i gang. Athletic er også solide bagtil, og det er de blandt andet med den rutinerede altmuligmand Óscar De Marcos på højreback, hvor han både er stabilisator, men også senest bidrog med oplæg. Han er garant for point, ikke kun mod Sevilla, men også som fast, prisvenligt element i bagkæde

Sølvlynet
Gonzalo Plata
Valladolid
4.063.000
vs. Espanyol

Plata betyder sølv, og i Gonzalo Plata har Ronaldos Real Valladolid måske fundet et stykke sydamerikansk ædelmetal. Der sker ting omkring ham. Valladolid ser spændende ud for tiden, og de tager hjemme imod Real Betis, som viser sprækker trods den gode start, så vi forudser en lille overraskelse – med hjælp fra Platas gennembrudsstyrke.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Hør seneste episode af Lyden af La Liga

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *