Favoritfald gav Søren sejren

Hverken et hul på 500.000 op til førstepladsen, 39.3 i feber eller et R. Skov mål i sidste runde kunne forhindre Søren Lyngholm i at tage en overraskende sejr i Super Manager – Forår 2019.

Den sidste weekend i maj 2019 var sådan set afsat til en bødekassetur med håndboldklubben, men en hidsig feber tvang 27 årige Søren Wiese Lyngholm til at blive hjemme. Det var dog ikke kun dårligdom, der fyldte hjemmet i Randers.

Søren Lyngholm, som har spillet manager på Holdet.dk igennem en lang årrække, satsede nemlig i sidste runde af managerspillet baseret på Superligaen og tog en overraskende sejr.

Sørens hold “Indigo Kvier” lå nummer 11 inden den afgørende runde. Sammen med sin fætter Mikkel blev de enige om, at der måtte satses.

”Jeg var mere end 500.000 efter nr. 1, og de fleste havde fuld kæde af OB og FCK. Jeg valgt at skifte mine FCK og OB spillere ud, så jeg stod med Esbjerg, Brøndby og FCN. De færreste havde FCN-spillere, da der var en klar forventning om, at FCK ville banke FCN i den sidste kamp i runden.” – fortæller Søren Lyngholm.  

Vinderholdet: Super Manager - Forår 2019

Indigo Kvier – Søren Lyngholdm’s hold til sidste runde.

”Jeg satsede på alle underdogs i sidste kamp – og det gave pote” kunne Søren Lyngholm, der til daglig er bankrådgiver, konstaterer.  

Konservativ transferstrategi

Som de fleste andre (ca. 70 % af alle holdene) havde Søren valgt Robert Skov i første runde af managerspillet.

Søren Wiese Lyngholm

Søren Wiese Lyngholm

FCK-profilen lavede managerspillets bedste runde og scorede hattrick i en 6-1 sejr over OB, som sikrede 609.000 point. Med en tilsvarende anførerbonus, så kom Lyngholms tropper flyvende fra start.

Der blev dog sparet på udskiftningerne (og dermed også på transfergebyret) i Super Manager – Forår 2019. Søren Lyngholm skiftede kun ud i 8 ud af 16 runder.

“På grund af, at spillerne i Super Manager typisk ikke brænder point af som CHL, valgte jeg ikke at lave så mange udskiftninger, for at minimere transfergebyret” – fortæller han om sin defensive transferstrategi.

Først cirka fem runder inden spillets afslutning troede han på en mulig sejre. Men en R. Skov scoring i sidste runde var tæt på at koste sejren.

“Da EFB, FCN og BIF startede med at score begyndte jeg at lugte førstepladsen, da jeg sprang op som nr. 3. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg faktisk havde afskrevet sejren, da Robert Skov scorede. Det var det eneste der ikke måtte ske. Herefter fik S. Hedlund rødt. Alle havde R. Skov som anfører, og jeg røg ned på 11 plads tror jeg. Jeg lagde computeren ned og så de sidste minutter af FCN og FCK færdig” – fortæller Søren Lyngholm om sidste runde i Super Manager – Forår 2019.

Jubel i bodegaen

Søren er en aktiv sportsmand og spiller både fodbold og håndbold i Hornbæk. Ligesom med managerspillene, så er det hyggen og tredje halvleg der i fokus.

Holdet.dk bruges da også til at dyste mod gutterne og håne hinanden i omklædningsrummet. Det var netop en holdkammerat, som overbragte sejrsbudskabet til sidste runde.

“Sygdommen gjorde at jeg ikke kom med på den årlige bødekassetur med håndbold. Jeg fik pludselig et opkald fra en kammerat lidt over 19.00, som sammen med holdet brød ud i sang fra bodegaen de var på.” fortæller Søren Lyngholm, som troede at han havde tabt.  

“Jeg var lidt overrasket, da jeg var relativ langt bagud, men alle mine spillere undtagen min keeper vandt, og de andre havde næsten kunne tabene spillere – det var nok til at få mig på førstepladsen.” – slutter Søren Lyngholm.

Tilbage er der bare at sige stort tillykke med sejren, en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse samt en Guld-pin og billede i Hall of Fame.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *