Soldaterkammerater skød sig til tops

I foråret 2021 kørte to soldaterkammerater parløb og førte deres fælles hold til sejr i Super Manager.

Jesper Bertelsen og Troels Stjernholm ved noget om at lægge en slagplan, følge den og komme helt i mål. Det har de gjort som sergenter i hæren, udsendt i Afghanistan og i foråret 2021 som manager-makkerpar i Super Manager

De to gutter mødtes i hæren og har siden kørt parløb – som kollegaer, venner og nu også som managers.

Både Jesper og Troels har spillet manager siden dengang man sendte managerholdet ind via posten, og nu stiller de gerne to hold hver og dyster imod hinanden. 

I seneste managerspil prøvede de også at stille et fælles hold. 

Sammen om holdet

De to venner, som er i midt 30’erne, er begge Brøndby-fans og har altid dystet mod hinanden i managerspil. Fælles-holdet – som blev vinderholdet – var blot en ekstra gimmick. 

De to vindere af Super Manager

De to vindere, Jesper til venstre og Troels til højre. I midten Dan Anton Johansen.

“Vi har en gentleman aftale, om at Jesper har log-in, men vi har et fælles hold, som vi skulle blive enig om inden vi ændrer på.” – forklarer Troels Stjernholm, som til daglig er leder i security i Kastrup lufthavnen. 

Rent lavpraktisk så holder de to venner en briefing ca. en time inden kick-off i runden, hvor de vender research, start 11’ere og mavefornemmelse forud for runden. 

De sidste tre-fire runder var det dog primært med Troels bag styrepinden, da Jesper Bertelsen, der stadig er i hæren, blev udstationeret i Kosovo. 

“Jeg har altid gået sindssygt meget op i det og brugt rigtig meget tid på statistik og data. Det synes jeg er rigtig spændende” – fortæller Troels Stjernholm, hvis eget hold endte som nummer ni samlet. 

Slagplanen

Soldaterkammeraternes slagplan lød på, at de skulle holde ved deres valg – og ikke skifte så meget ud – og på den måde spare transfer omkostningerne.

Vinderholdet med det tvetydige navn “Den stiveste i saunaen” skiftede kun ud 15 gange i de i 19 runder Super Manager – Forår 2021 varer. Det gav et samlet transfergebyr-minus på kun 650.000. 

Til sammenligning så havde vinderen af Premier Manager et transfer-minus 3 mio., altså handlede han for næsten fem gange så meget. 

Uhre hattrick 

Efter syv runder så det absolut ikke ud som om, at soldaterkammeraternes hold havde noget at skyde med. Den stiveste i saunaen lå og rodede rundt omkring 300.-pladsen. 

Men bevæbnet med en god portion held, tro på sine udvalgte og taktisk snilde kom de tilbage i toppen. 

Vejen dertil blev først banet af et rigtigt placeret anførerbind på Brøndby’s hattrick-helt Mikael Uhre i 8. runde. Det betød et spring fra nummer 323 til nummer seks. 

Inden sidste runde lå de nummer otte, og op til finalen havde de to venner gjort sig en masse overvejelser. Men da line-ups til de tre første kampe løb ind – og Jesper ikke var til at få fat i i Kosovo – tog Troels en beslutning,

AGF-backen Sebastian Hausner røg ud, og ind kom i stedet FCM’s Joel Andersson, som ikke så mange i toppen havde på deres hold. Der skulle satses til sidst.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
FC Nordsjælland
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Sejrs rus i Brøndby

De to venners hold lå stadig ikke helt med i toppen, og som Brøndby-fans var der noget andet der fyldte i Troels’ tanker.

“Jesper sidder nede i Kosovo, og jeg er ude på Brøndby stadion, og har mest fokus på den kamp. Jeg har fået lidt for mange øl – i hvert fald til at kunne køre bil. Efter kampen skriver Jesper til mig; “Vi har vundet!”. Og jeg svarer: “Ja, det er så fedt” – stadig fuld af begejstring fra Brøndby-sejren. Så skriver han tilbage: “Vi har også vundet i manager” – og sender et screenshot fra Holdet.dk.” – forklarer en begejstret Troels Stjernholm. 

“Alt var fantastisk i forvejen. Brøndby har vundet guld for første gang i 16 år – og så kommer manager-sejren oveni. Det er bare en super fed bonus”.

Der skal lyde et stort tillykke til de to soldaterkammerater Jesper Bertelsen og Troels Stjernholm, som nok tager endnu en managerduel i EM Manager 2020

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *