Sportshjerne byder til hygge-dyst

Sportsjournalist Mass Lisby, som er manden bag YouTube kanalen Sportshjerne, inviterer alle danske Superliga-fans til en venlig managerdyst, hvor kampen om håneretten er i højsædet.

For Mass er målet klart.

Skab den største og hyggeligste pulje på Holdet.dk – og du er selvfølgelig inviteret.

Puljen i Super Manager hedder selvfølgelig Sportshjerne Ligaen. Og du er velkommen til at spille med.

Vinderen af hver runde får selvfølgelig en kæmpe shout-out, som når ud til de mere end 22.000 abonnenter, der følger Sportshjerne på YouTube. Den endelige vinder løber med den eksklusive Holdet.dk kop.

Hvem er Sportshjerne?

Hjernen bag Sportshjerne er sportsjournalist Mass Lisby, som udover at være kæmpe sportsfan og så har en baggrund fra medier som TV2, Bold.dk og Ritzau. I dag formidler han sport via TV2-regionen TV Midtvest samt selvfølgelig YouTube-kanalen Sportshjerne, som du kan abonnere på her.

Som sportsjournalist er det blevet til et hav af besøg på Superliga-stadion rundt omkring i landet. Udover den danske liga har han bl.a. dækket begivenheder som Tour de France, VM i håndbold og VM i ishockey.

Mass Lisby dækker Superligaen tæt på sin YouTube kanal Sportshjerne

Sportshjerne på Holdet.dk

Mass Lisby har tidligere spillet manager, og det er primært hyggen og håneretten der er i fokus, når der sættes hold i diverse managerspil på Holdet.dk.

“Jeg har spillet med på holdets managerspil i de seneste seks år. Det har primært handlet om håneret kolleger imellem. Det gælder alle slags managerspil: Tour-manager, de forskellige fodboldmanagerspil og håndboldspil til slutrunder” – siger Mass Lisby

Mass Lisby håber at samle så mange manager- og Superliga-fans som overhovedet muligt til en venlig manager-dyst på Holdet.dk.

“Nu glæder jeg mig bare til at spille med i Sportshjerne Ligaen for at se, hvor mange dygtige managere vi kan samle. Jeg tror, det bliver rigtig svært at stryge til tops, for der kommer til at være mange gode spillere. “ – slutter Mass Lisby.

Hvis du savner lidt tips til startopstillingen, så har den forsvarende mester givet et par vinder-tips til Super Manager.

Sportshjernes startopstilling

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *