Junkers tip: Guldet ligger hos nordjyderne

Det er blevet tid til 14. runde i Super Manager. Eurosport-eksperten Mads Junker har igen taget et på de kommende kampe. Læs hans tre anbefalinger til dit managerhold her.

Sidste rundes anbefalinger viste sig ganske frugtbare med clean sheet til Jeppe Højbjerg (4.394.000) og mål af Dame N’Doye (7.802.000). Til den kommende runde i Super Manager retter jeg primært lyset mod det nordjyske.

Eurosport Player

Jokeren: Michael Lumb (3.189.000)

Horsens tager imod FC Nordsjælland, der har det virkelig skidt med at spille på udebane. Michael Lumb er blevet fast mand efter skiftet fra Lyngby, og sparker tilmed de fleste dødbolde for Horsens. De gulblusede kan sagtens forlænge FCN’s dårlige udebanestime med den fysik og power, som Bo Henriksens mandskab lægger for dagen på hjemmebane. Med sin beskedne pris og et ejerskab på blot 0.1% kan der være gode point at hente på wingbacken.

Junker har stor fidus til AaB

Værdispilleren: Kasper Pedersen (3.245.000)

AaB tager imod et Vendsyssel-hold i alvorlig krise, men det betyder ikke nødvendigvis at guldkornene ligger i offensiven. Kasper Pedersen har efterhånden markeret sig som fast mand i AaBs midterforsvar, og har tilmed også en vigtig rolle på de offensive dødbolde hos nordjyderne. Prisen og et ejerskab på sølle 0.6% gør ham til et rigtig fint bud på et alternativ køb i denne runde.

Eurosport Player

Den Sikre: Rasmus Thellufsen (3.332.000)

Super Manager’s tredje bedste spiller til prisen, og AaBs topscorer indtil videre i sæsonen. Det er en mand man ikke kan komme uden om i denne runde – særligt da han figurerer som forsvarer i spillet, men oftest opererer som wing for AaB. Et frækt bud ville være at give ham bindet. Selvom FCK er den oplagte favorit i runden, er det ikke ofte, at AGF lukker mange mål ind (næst-færrest i Superligaen). AaBs modstander, Vendsyssel, er derimod det mandskab, der har lukket næst-flest ind.

Junkers bud på et fornuftigt hold til den kommende runde.

Eurosport Player

Piratos

Jeg må vist efterhånden erkende, at det ikke bliver i denne halvsæson, jeg får en af de eksklusive pins fra Holdet.dk, som tildeles vinderen af en af diverse ligaspil. Særligt FC Nordsjælland kostede i denne runde, og Rasmus Nicolaisen (3.759.000) blev endnu engang udeladt af midtjydernes startopstilling. Det var derfor småt med glæderne udover Dame N’Doyes bidrag. Til den kommende runde ser mit hold formentlig således ud:

Junkers hold til runden

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *