Eksperten afslører sin startopstilling

Fodboldkommentator og tidligere vinder af managerspil på Holdet.dk Mads Junker har valgt sin startopstilling til Super Manager- Efterår 2018. Se den her – og få baggrunden for hans valg.

VM finalen er lige om hjørnet, men inden da, så er der kick-off i Superligaen. Det er ensbetydende med en ny chance for at slå vennerne i managerspillet Super Manager – Efterår 2018.

For at give dig de bedste chancer, så har vi fået lov til at løfte sløret for Mads Junker’s startopstilling på hans hold Piratterne.

Sæt dit Super Manager hold her – inden kick-off fredag kl. 18.00.

Mads Junker’s start 11’er

Piratterne. Træner Mads Junker

Superligaen starter op med et par store spørgsmålstegn i forhold til sammensætningen af ens managerhold. Det sværeste, som jeg ser det, er at finde frem til FCK’s vægtning af Europa League kvalifikation i forhold til Superligaen, samt diverse VM spillere.

Generelt tror jeg de tre forhåndsfavoritter, FCM, FCK og BIF kommer til at dominerer klart og det vil mit bud på et hold også indikerer.

Målmand

Jesper Hansen – FCM (6.500.000)

FCM blev voldsomt stabile i defensiven i løbet af hele foråret, og det var kraftigt medvirkende til deres mesterskab. Man har ikke skiftet nævneværdigt ud, i hvert fald ikke på de mest centrale positioner.

Forsvar

B. Sanneh – FCM (5.500.000)

M. Dal Hende – FCM (6.000.000)

E. Sviatchenko – FCM (5.000.000)

Udfra ovenstående tankegang bliver FCM’s forsvar min base på holdet. Alle tre er sikre kort hos træner Jess Thorup, og de er alle voldsomt farlige offensivt.

M. “Mini” Pedersen – FCN (4.000.000)

K. Bartolec – FCN (3.500.000)

Resten af forsvaret udgøres af FCN’s offensive wingbacker, hvor der også er mål og assist at hente. FCN starter sæsonen med to hjemmekampe mod oprykker hold, med AGF på udebane in between. Det gør indkøbet af de to FCN backer endnu mere interessante.

Midtbane

D. Kaiser – BIF (4.500.000)

Kamprekordholderen fra RB Leipzig (med 1 kamp mere end Y. Poulsen, så det er nok en rekord der står for fald!) ligner en sikker starter under sin gamle læremester Zorniger. Med Hany Mukhtar på skånekost i starten, ligner det endda at Kaiser skal spille på den offensive midtbane, og scorede også i sidste tetkamp mod St. Pauli

Jan Gregus – FCK (3.500.000)

Ståle har storrost Gregus i løbet af opstarten, og det ligner en startplads til slovakken. Han scorede i sidste træningskamp på frispark, og kan dermed også være i spil til at sparke dødbolde. Som sagt er det svært at få et klart billede af FCK’s prioriteringer i forhold til EL mod SL, men med Kvist på ferie og Nikolaj Thomsen småskadet, kan Gregus få muligheden for at spille sig ind ved siden af Zeca

M. Damsgaard – FCN (3.500.000)

Unge Mikkel Damsgaard var et must-have i foråret, hvor han til tider indfriede forventningerne, men med den øget pris, skal han til at leverer lidt mere. Jeg har, som nævnt, fidus til FCN fra starten af og Damsgaard kan spille alle de offensive pladser

Angreb

A. Erceg – BIF (6.000.000)

Det ligner at kroatiske Erceg skal erstatte Pukki, og dermed scorer Brøndbys bil sammen med Wilczek. Prisen er fin i forhold til den forventede værdi, men Dame N’Doye kunne også være et valg til samme pris.

A. Olsen – FCN (2.000.000)

Unge angriber Andreas Skov Olsen har imponeret stort i FCNs opstart, og til en pris på blot 2 mio. synes jeg han er et must-have, også til mere end blot en “budget-spiller”.

Hvis du vil have flere fif’s til dit hold, så giver den tidligere Super Manager vinder 4 tips til nye managers.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *