Tips til runde 2: Hold fast i dine AGF’ere

Runde 2 i Super Manager står for døren, når der søndag den 7. februar 14.00 sparkes gang i endnu en runde i Superligaen. Her er 10 spillere fra 3 hold med godt match-up i runde 2.

Til runde 2 i Super Manager zoomer vi igen ind på tre hold. To af holdene har et mere fordelagtigt kampprogram end de øvrige hold, mens det tredje hold har spændende og billige spillere til runden. FC København har i de kommende tre runder et forrygende kampprogram. Også Brøndby har et super fint program. Der kan være god værdi i at lægge sine penge hos de blågule fra Vestegnen. 

FCK med tre overkommelige kampe

FCK åbnede forårssæsonen med en sejr på 3-2 ude over AaB efter et flot comeback. Og københavnerne må siges at have et kampprogram, der er en fryd for enhver managerspiller. FCK møder i denne runde AC Horsens, mens de runden efter har en hjemmekamp mod SønderjyskE, inden de gæster Lyngby. Du får nærmest ikke et bedre kampprogram, og derfor kan der være stor værdi i at kaste penge efter FCK-spillerne allerede nu, så du undgår transfer i de kommende runder. 

På Vestegnen tager Brøndby hjemme imod AaB. En kamp, som de blågule ganske enkelt skal vinde, hvis de vil kæmpe med om mesterskabet. Brøndby har på hjemmebane i denne sæson vundet fem ud af seks kampe, mens AaB på udebane blot har skrabet otte point sammen. Det ligner altså en sejr til Brøndby. I runden efter møder de Lyngby på udebane, inden de får besøg af Vejle. Det bliver næsten ikke bedre for Brøndby, så der kan også være stor værdi at hente her. 

Til sidst er der satset til runde 2. SønderjyskE leverede en meget flot indsats, da de slog FC Midtjylland på udebane med 2-1. Nu møder de Vejle, der er uden sejr på udebane i de seneste fire kampe og kun har skrabet otte point sammen i syv udekampe. SønderjyskE har til gengæld fået fire sejre i deres syv hjemmekampe og har blandt andet besejret FC Midtjylland med 2-0. Der er billige og spændende spillere at hente hos SønderjyskE til runden, hvis man skal hente lidt af det tabte tilbage. 

Top 3: popularitet
Spilstart om:
44 %
1. Orri Oskarsson
FC København
6.500.000
36 %
2. Elias Achouri
FC København
6.500.000
29 %
3. Nicolai Vallys
Brøndby IF
8.000.000
Sæt hold

Hold fast i AGF-spillere

Hvis du var en af de mange managers, der i første runde købte ind på AGF-spillere, som var med i anbefalingen til runde 1 af Super Manager. Så behold dem! AGF møder Lyngby på hjemmebane og er en af rundens absolut største favoritter, selvom Lyngby senest slog OB på udebane. Det kan sjældent betale sig at skifte for meget ud på sit managerhold i Super Manager, da væksten generelt er lavere end i de øvrige managerspil. 

Ligeledes kan det være klogt at beholde Patrick Carlgren fra Randers på mål, hvis du var en af de mange, der købte ind på ham til kampen mod Horsens. Da målmændene får point for hver eneste redning, de laver, så er det ikke utænkeligt, at Carlgren kan lave plus i vækst, selvom Randers eventuelt skulle tabe til FC Midtjylland. Alternativet på målmandsposten er Johnsson fra FCK, men han er også 1 mio. dyrere. 

10 anbefalinger til runde 2

Forsvar
Jeppe Simonsen
SønderjyskE
3.450.000
vs. AGF

I spillet står Jeppe Simonsen som forsvar, men han spiller rent faktisk længere fremme på banen for SønderjyskE. Han er udset til at skulle tage over for Alexander Bah, og har indtil videre skabt 8 chancer og står noteret for et mål og 3 assists. Jeppe Simonsen er en spiller med en fin offensiv appel af en forsvarsspiller at være.

Forsvar
Stefan Gartenmann
SønderjyskE
2.428.000
vs. AGF

I forsvaret finder man også Stefan Gartenmann til lige over 3 mio. Han lavede en assists mod FC Midtjylland og har indtil videre i denne sæson noteret sig for to af slagsen. Han er farlig på dødboldene og for bare to sæsoner siden scorede han 4 mål for SønderjyskE. I denne sæson står han noteret for 0,7 xG, og ligner en mand med x-factor.

Forsvar
Philipp Schmiedl
SønderjyskE
5.915.000
vs. OB

Det interessante ved ham er, at han spiller midtbane for SønderjyskE, men står som forsvarer i spillet. Han scorede i SønderjyskEs ene testkamp mod Fremad Amager i opstarten. Han er startet inde i 8 ud af 9 kampe og har haft 7 afslutninger på mål og står noteret for 0,3 xG. Han er billig, men hold øje med start 11’eren inden rundestart.

Målmand
Karl-Johan Johnsson
FC København
3.485.000
vs. OB

Hvis man skal skifte ud på målmandspositionen, er Johnsson et fremragende valg. Med et kampprogram der hedder Horsens ude, SønderjyskE hjemme og Lyngby ude kan man beholde Johnsson længe. Faktisk kan man måske beholde ham resten af spillet endda. Det er nu, at man skal hente ham, hvis det skal være. Noteret for 3 clean sheets.

Forsvar
Karlo Bartolec
FC København
6.169.000
vs. OB

Scorede mod AaB og leverede generelt en rigtig fin indsats. Med Ankersen ude de næste par uger ligner Bartolec en sikker starter. Han er noteret for 4 skabte målchancer, en assist og et mål. Med til historien hører dog, at Bartolec blot er startet inde i 2 ud af de 6 kampe han har spillet i denne sæson. Nu ser han dog ud til at starte inde.

Midtbane
Jens Stage
FC København
9.947.000
vs. OB

Hvis man skal ud og have en billig midtbane til runden, så er Jens Stage et godt valg. Han scorede senest mod AaB og har de seneste 3 sæsoner i gennemsnit scoret 5 mål, så han skylder lidt. Midtbanespilleren er noteret for 1.3 xG og har skabt 4 chancer i denne sæson. Faren ved Stage er dog, at Lukas Lerager med tidn vil overtage hans plads.

Angriber
Jonas Wind
FC København
5.189.000
vs. FC Nordsjælland

Han sparker straffe for FCK, og er begyndt at lave assists. Det så vi mod AaB, hvor han lavede to flotte oplæg til scoringer. Wind ligner et rigtig godt køb til en udekamp mod AC Horsens. Angriberen er noteret for 15 skabte chancer, 4 xG og har 1.8 afslutninger per kamp. Han er dyr, men anførerpotentiale i runde 2.

Forsvar
Kevin Mensah
Brøndby
3.602.000
vs. AaB (H)

Det ligner, at Mensah kommer til at starte på den ene wingback. Han leverede en rigtig fin præstation mod FC Nordsjælland, hvor han havde fint styr på de hurtige FCN-spillere. Selvom Aab er en svær modstander, så er en offensiv back for et tophold, som ligner en starter og taget af under 1 %, altid attraktiv.

Midtbane
Lasse Vigen Christensen
Brøndby
10.099.000
vs. FC Nordsjælland

Vigen er endelig skadefri, og han ser ud til at blive en fast starter for Brøndby. Mod FCN lavede han en flot assist. Han står noteret for to assist og et mål i de 11 kampe (fem fra start) han er registreret for i denne sæson. Vigen er en billig spiller for et tophold, og der kan sagtens komme flere assists eller endda mål fra hans fod.

Angriber
Mikael Uhre
Brøndby
6.562.000
vs. AaB (H)

Uhre har i denne sæson lavet 7 mål og 4 assists. Han er noteret for hele 7,88 xG, så det vidner om, at han er målfarlig. Han kom på måltavlen senest Brøndby mødte AaB. Samtidig skaber han et hav af chancer. Hele 15 chancer har han skabt indtil videre. Han koster godt nok 6.5 mio, men man kan også beholde ham i de næste tre runder.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *