Surferdude fra Horsens

Lasse Fosgaard og Nicolai Bisgaard sætter 6. runde af Super Manager under lup. De finder bl.a. frem til en offensiv back fra Horsens, som får tilnavnet surferdude.

I den interne 3-kamp tog Lasse Fosgaard et hattrick, da han ramte alle forudsigelserne for 5. runde og slog medvært Nicolai Bisgaard i den interne dyst. I denne runde peger pilen mod Horsens, Viborg og Randers, og de har netop fat i Magnus Jensen fra Horsens for at tage temperaturen hos oprykkerne.

“Vi har en “Vi har svært ved at tabe”-mentalitet i Horsens. Vi er godt sammentømret og har masser af selvtillid” forklarer Magnus “Surferdude” Jensen, som er igennem på telefonen – og sågar ender som Lasse Fosgaard’s valg til “den undervurderede”. 

Hør hvorfor Magnus Jensen kaldes Surferdude og – hvorfor forsvarspilleren kommer med frem i angrebet i denne podcast. 

4 defensive tips fra Botten Anna 

I et lille segment af podcasten, der har fokus på Super Manager, tager Nicolai Bisgaard et kig i sin model og fremhæver nogle data-tunge tips til runden.  

Et overordnet tip fra Bisgaard lyder, at man skal tjekke line-up til FCK-Lyngby, som åbner runde 6 på fredag kl. 19.00. Man kan både vinde- og tabe stort på nogle formodede rotationer hos mestrene. En plads han dog føler sig sikker på er målmandsposten.

Målmand
Mathew Ryan
FC København
5.167.000
vs. FC Nordsjælland

Jeg forventer at Ryan står igen. Det så ikke for godt ud med Johnsson sidst og jeg forventer nyindkøbet Mathew Ryan tager den fremadrettet. Til 5 mio. er han et genialt køb for et formodet favorit hold.

Forsvar
Hugo Andersson
Randers FC
2.955.000
vs. AaB

Randers har et rigtig godt kampprogram med Viborg (H), Aab (H) og Lyngby (U). Deres billige forsvarsspiller Hugo Andersson scorede i sidste kamp, og selvom jeg ikke tror det gentager sig, så er der stadig rigtig god værdi i ham til under 3 mio.

Forsvar
Joel Andersson
FC Midtjylland
5.213.000
vs. Brøndby IF

Jeg tror på, at FCM får rettet op på deres sæson – og med et par karantæner i bagkæden, så bør Joel Andersson være sikker starter – og han står – ifl. modellen – til at levere mere end hver femte assist hos Ulvene.

Forsvar
Christian Sørensen
Viborg FF
5.188.000
vs. Lyngby BK

Den tidligere gæst i Sats På, Viborg-backen Christian Sørensen, leverer bare uge efter uge – og hans assist og mål potentiale er i den meget høje ende.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Tobias Mølgaard
AGF
2.500.000
0 %
2. Frederik Tingager
AGF
3.500.000
0 %
3. Tobias Anker
AGF
2.500.000
Sæt hold

Lasse Fosgaards hold

Lasse Fosgaards hold, som det ser ud ca. 3 dage inden rundestart.

Nicolai Bisgaards hold

Nicolai Bisgaards hold, som det ser ud ca. 3 dage inden rundestart.

Læs mere om de to værter på Sats På.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *