Sats på defensivt stærke fynboer

Det er blevet tid til 4. runde i Super Manager Forår 2021, når der fredag 19. februar kl. 19.00 åbnes op for en ny runde i Superligaen. Denne gang kan det især betale sig at kigge mod forsvaret, hvor der er flere interessante spillere.

På papiret ligner det en runde, hvor der er mange tætte opgør i vente. Årstiden giver dårlige baner, og det kan være med til at der er blevet scoret så relativt få mål i de første tre runder i foråret. Derfor kan det være en god idé at have vejrforhold og dårlige baner in mente, når du skal sætte dit hold til 4. runde af Super Manager.

OB har stærk defensiv

OB har i foråret været stærke i defensiven. De har blot lukket ét mål ind i de første tre kampe. I de tre kampe har fynboerne desuden kun afgivet ni skud mod eget mål. Det er altså et defensivt stærkt OB, der møder et Horsens-mandskab, der blot har scoret 10 mål i de første 16 kampe.

Derfor kan man med fordel kigge mod OB-defensiven. Man skal dog være opmærksom på, at der kan være tvivl om, hvem der kommer til at starte inde for fynboerne.

Randers FC er et andet hold, der har været utroligt stærke defensivt i denne sæson. Blot 14 mål har holdet lukket ind i de første 16 kampe. Nu tager kronjyderne på hjemmebane imod FC Nordsjælland, der indtil videre i denne sæson har lukket hele 24 mål ind. Samtidig har FCN lukket hele 16 mål ind på udebane i denne sæson og har blot fået 4 point på fremmed græs i år. 

Det ligner derfor på papiret favoritværdighed til Randers, og der er flere interessante spillere at vælge imellem hos kronjyderne. Præcis, som tilfældet var i 1. runde af Super Manager Forår 2021.

Man skal dog være opmærksom på, at OB og Randers møder hinanden i runde 5. Derfor kan man med fordel satse på kun ét af de to hold til denne runde alt efter, hvem man har størst tro på i det indbyrdes opgør.

Sæt din kaptajn hos FCK eller FCM

De fleste har måske allerede købt stort ind på både FC København og FC Midtjylland. Det er forståeligt nok, da man kan beholde deres spillere i store dele af spillet. I denne runde kan du desuden med fordel placere anførerbindet på en af dine spillere fra FCM eller FCK.

FC København møder på udebane Lyngby, der senest tabte 0-4 på eget græs til Brøndby. Samtidig er der flere formstærke spillere hos københavnerne. Blandt andet har Viktor Fischer vist god form med to mål i de første tre kampe. Også Jonas Wind har været skarp i foråret, hvor det er blevet til 3 mål og 3 assists. Du kan med fordel placere anførerbindet hos en af de to formstærke spillere til en udekamp mod Lyngby.

Hvis du derimod skal hente ind på konkurrenterne, kan der være en lille finte i at sætte din kaptajn hos en af FC Midtjyllands forsvarsspillere. Midtjyderne møder på udebane AaB, og selvom det ikke er nogen nem udekamp, så er det ikke utænkeligt, at det bliver en smal sejr på 1-0 eller lignende til FCM.

Vi har allerede set to af Midtjyllands forsvarsspillere Erik Sviatchenko og Dion Cools komme på måltavlen her i foråret. Der går desuden meldinger om, at Alexander Scholz muligvis sparker straffe for FCM. Med andre ord kan det vise sig at blive guldværd, hvis du tør satse og sætte dit kaptajnvalg på en af midtjydernes forsvarsspillere.

Forsvarsspiller
Jeppe Tverskov
OB
2.714.000
vs. FC København

3 mål er det blevet til i denne sæson for Tverskov. Han har samtidig haft 8 afslutninger i 14 kampe. Han har altså en scoringsprocent på 37,5 procent, det er ret højt fra en forsvarsspiller. Læg dertil, at OB i de seneste to kampe har holdt clean-sheet i begge kampe. Hvis du ikke allerede har Tverskov på dit hold, kan han være en god investering.

Forsvarsspiller
Robin Østrøm
OB
5.044.000
vs. FC København

Hvis pengene er små, har jeg fidus til Robin Østrøm. Mod AGF fik han chancen fra start på backen og leverede en rigtig god præstation både defensivt og offensivt. Chancen for at han får genvalg mod Horsens er bestemt til stede, og gør han det, er OB-backen en fin løsning til en billig sum.

Angriber
Emmanuel Sabbi
OB
4.442.000
vs. AC Horsens

I angrebet hos OB er Emmanuel Sabbi interessant. OB-angriberen er tilbage efter overstået karantæne. Han har noteret sig 4,1 xG og har haft 24 afslutninger i 14 kampe. Han er samtidig kommet på måltavlen 3 gange indtil videre. Konkurrencen er stor om de offensive pladser i OB, men Sabbi bør starte mod Horsens.

Midtbanespiller
Louka Prip Andersen
AC Horsens
3.929.000
vs. Viborg FF

Hvis man skal satse og gå imod OB, så er Louka Prip fra Horsens en mulighed. I spillet står han som midtbanespiller, men han bliver typisk brugt på den offensive midt eller som angriber for Horsens. Han har noteret sig 3,3 xG, og han har haft hele 25 afslutninger i denne sæson, mens han har skabt 27 chancer.

Forsvarsspiller
Erik Marxen
Randers FC
3.964.000
vs. Viborg FF

I Randers er der flere interessante spillere. En af dem er Erik Marxen. Han er noteret for 0,5 xG i denne sæson og har skabt 8 chancer og samtidig lavet 1 assist. Samtidig har Randers blot lukket 14 mål ind i 16 kampe, så der er også mulighed for et clean-sheet mod FC Nordsjælland.

Midtbanespiller
Tosin Kehinde
Randers FC
5.383.000
vs. Viborg FF

Kehinde er begyndt at spille fast for Randers. Han er noteret for 1,4 xG, mens han har haft 10 afslutninger i sine 12 kampe. Han har desuden lavet 4 assists i denne sæson. Randers har samtidig et udmærket program i de næste to runder med en hjemmekamp mod FCN og en udekamp mod OB.

Angriber
Marvin Egho
Randers FC
5.646.000
vs. OB

Egho har stået i skyggen af Alhaji Kamara rent målmæssigt i denne sæson, men nu har Kamara karantæne til denne runde, og det kan give endnu mere plads til Egho. Egho er noteret for 5,3 xG, mens han har haft hele 30 afslutninger i denne sæson. Det vidner om, at Randers-angriberen kommer frem til chancerne. Han kan derfor være et fint valg.

Forsvarsspiller
Kevin Diks
AGF
4.002.000
vs. SønderjyskE

Med Munksgaard i karantæne ligner det, at Kevin Diks kommer til at spille mod SønderjyskE. 2 mål er det blevet til i 11 kampe for Diks. Han har samtidig haft 7 afslutninger og skabt 12 chancer. Hvis man gerne vil have lidt X Factor i forsvaret, kan Diks være god for dit hold.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *