Tour-optakt til 4. etape

Trods en kuperet start på årets Tour de France, har favoritterne holdt sig i ro. Det kan de ikke på denne etape, der slutter med en bjergafslutning.

Efter en rolig dag i sadlen, så venter der atter rytterne i Tour-feltet en hård dag med stigninger. Denne gang er det dog sikkert, at klassementsrytterne må røre på sig – etapen slutter nemlig med en bjergafslutning.

Top 3: vækst i runde 13
Handel åbner om:
410.000
1. Jasper Philipsen
Alpecin-Deceuninck
13.435.000
270.000
2. Wout van Aert
Team Visma | Lease a Bike
11.496.000
259.000
3. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.962.000
2.962.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.962.000
2.386.000
2. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
13.386.000
2.357.000
3. Biniam Girmay
Intermarché - Wanty
10.357.000
Tjek hold

Det hele handler om den sidste stigning, Orcières-Merlette. Stigningen er 7,1 kilometer lang og stiger med 6,7 % i snit. Det er ikke den hårdeste stigning i løbet, men den er ret konstant, og efter den indledende kilometer, så stiger den konstant med 6-8 % hele vejen op.

Forsigtige forventninger til bjergafslutning

Der er altid massive forventninger til den første bjergafslutning, men det er fortsat tidligt i løbet, og selvom jeg havde spekuleret i det modsatte, så virker det til at alle er lidt varsomme med at åbne op for gassen endnu. Løbet er langt og rytterne har ikke mange løbskilometer i benene, så ingen ved, om de kan holde hele vejen til Paris.

Derfor kan man forvente en lidt afventende kørsel på målstigningen, ikke mindst grundet de spørgsmålstegn, der er i feltet. Hvor står Bernal efter rygskaden? Roglic efter styrtet i Criterium du Dauphine? Pinot efter styrtet i Nice? Det er tre af de mest markante hold i feltet.

Men det er også oplagt for nogle af de aggressive ryttere – som for eksempel Miguel Angel Lopez, Adam Yates og Tadej Pogacar – at teste konkurrenterne.

Og hvad med Julian Alaphilippe? Det er vel næsten ham, de fleste tourspillere tænker på i øjeblikket. Kan han bevare trøjen? Mit forsigtige bud er… ja. Det kan han.

Tips til 4. etape af Tour de France 2020

Så uden meget mere snak. Her er mine anbefalinger til 4. etape af Tour de France:

Favoritten
Primoz Roglic
Jumbo-Visma
12.000.000
vs.

Det er ikke helt uden tøven, at jeg peger på Primoz Roglic. Sloveneren styrtede i Criterium du Dauphine, og siden har tvivlen forfulgt ham. Jeg tror egentligt, at han er mærket. Når jeg så alligevel peger på Roglic, så skyldes det at han i samtlige løb før Tour de France dominerede bjergetaperne i en helt uhørt grad. Han bliver svær at slå.

Outsideren
Guillaume Martin
Cofidis
6.588.000
vs.

Guillaume Martin viste med tredjepladsen i Criterium du Dauphine, at han for alvor er ved at få sit gennembrud. Franskmanden har været en kandidat til top10-placeringer længe, men det virker til, at 2020 kan være året, hvor han løfter niveauet yderligere. Til prisen er han en glimrende kandidat, men han kan få det svært mod de bedste.

Jokeren
Pierre Latour
Ag2r La Mondiale
5.021.000
vs.

Det er ikke just fordi der er mange kandidater, der opfylder krav om at være billige og være valgt af få ryttere. Pierre Latour er valgt af 2,0 % af alle spillere i Tourspillet. Han har evnerne og topniveauet, men spørgsmålet er om formen er der. Han blev nummer 13 i løbet for to år siden, og kan han finde det niveau, så er han et kup.

Bemærk: Priserne er ikke opdateret efter 3. runde endnu.

Hvis du vil have flere managertips, så kan du abonnere på managerspil podcasten Klubhuset.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *