Tre gode køb til midtbanepositionerne

Der bør holdes igen med transferen til 18. runde af Bundes Manager, da pengene skal bruges på Hertha Berlin i næste runde. Skal der handles et par spillere, så er der et par interessante midtbanespillere blandt denne uges anbefalinger.

Frankfurt levede op til forventningerne i sidste runde, hvor anbefalingerne Kostic, Kamada og Silva alle scorede eller lavede assist.

Til den kommende runde i Bundes Manager bør man holde igen med sin transfer. Der er ingen oplagte hold at købe ind på til denne runde, mens man i næste runde formentlig bør købe 4 Hertha Berlin spillere.

Skal du handle så køb ind på midtbanen

Midtbanen er ofte en af de positioner, der er svære at udfylde, men til runde 18, er det der man bør bruge sine penge, hvis der er brug for at handle.

Ud over ugens anbefaling Ondrej Duda (3.542.000) fra FC Köln er også holdkammeraten Jonas Hector (3.937.000) et godt valg. Den tyske landsholdsspiller scorede begge målene mod RB Leipzig og har i de seneste 5 kampe, hver gang haft 3 afslutninger pr. kamp. Franfurt duoen Filip Kostic (6.791.000) og midtbanemakkeren Daichi Kamada (5.729.000) mener jeg fortsat er gode køb på trods af dennes runde modstander Bayer Leverkusen.

I Hoffenheim finder vi Ihlas Bebou (5.594.000) på midtbanen på trods af han i sidste kamp spillede alene helt fremme på 9’er positionen. Bebou har scoret 8 mål i sæsonen og lavet 5 assist og bliver uundgåelig til de kommende runder, hvor Hoffenheim møder Schalke og Bielefeld.

Rosinen i pølseenden er Mönchengladbach kanten Valentino Lazaro (3.192.000), der kom på måltavlen mod Hoffenheim og forventes at få genvalg til weekendens kamp mod Bielefeld.

Klubhuset Solo

Du kan høre alle Andreas Vidførle-Pedersens anbefalinger fra de øvrige Bundesligaklubber ved at høre den 14 minutters minipodcast Klubhuset Solo:

 

Andreas’ hold “Panzer” til runden

Klubhusets anbefalinger

Målmand
Timo Horn
FC Køln
4.805.000
vs. Augsburg

FC Köln fik en flot sejr over Leipzig, og de kæmper for at undgå 17. pladsen og dermed direkte nedrykning til 2. Bundesligaen. Horn er blandt de billigste målmænd og møder i de næste 3 kampe: Augsburg, Freiburg og Hertha Berlin.

Forsvarsspiller
Ryan Sessegnon
Hoffenheim
3.819.000
vs. Arminia Bielefeld

Faktisk var det først fra næste runde, at Sessegnon burde anbefales, da Freiburg ikke er en let modstander, men der er ikke meget interessant til runden, hvorfor man lige så godt kan få Hoffenheim ind allerede til denne runde, hvis man skal handle. Næste gang møder Hoffenheim nemlig Schalke 04.

Midtbanespiller
Ondrej Duda
FC Köln
16.417.000
vs. Borussia Dortmund

3 mål i forårets Bundes Manager på trods af at Duda i løbet af foråret er blevet rykket længere tilbage på banen. Duda står dog for holdets dødbolde; herunder straffesparkene, så i kampen for at undgå nedrykning, bliver hans sparketeknik vital.

Angrebsspiller
Robert Lewandowski
Bayern München
14.836.000
vs. Mainz 05

Lewandowski har trænet i en uge og for 5 dage siden begyndte han at træne med bold igen. Tyske medier forenter at han starter inde mod Mainz i hans forsøg på at nå Gerd Müllers scoringsrekord. For at nå den mangler han 5 mål i de sidste 4 runder.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *