Tre manager-tips til Brasiliens Grand Prix

Formel 1 kører ind på Interlagos i Sao Paolo i denne weekend – og der er lagt op til ren samba-kørsel fra Verstappen, som er den klare favorit igen, igen.

Kort om runde 19

Sikke en skuffende runde for hjemme helten, der ellers havde hele publikum på deres tærer, da han var lige ved at gå fra P5 til P1 efter første sving… 

Et kaptajn valg der i et split-sekund gik fra rigtig godt, til en rigtig stor skuffelse. Havde han ligget 1’er gennem svinget kunne man have håbet på et resultat, men det blev ikke til noget. 

Det var også noget af et bounce back fra Ferrari sidste weekend. Efter at have en ulovlig bil i sidste uge, til at smide begge biler på forreste række i qualifying, er alligevel noget af en præstation. Den holdt desværre ikke hele vejen for dem, da Leclerc var den uheldige der havde sammenstødet med Perez i sving ét, og derfor faldt lidt bagud, og med Max i front allerede på første omgang, er det svært at nogensinde at indhente ham. 

De sidste 3 runder

Desværre har der i dette års formel 1 sæson ikke været den helt store difference, da alle, ihverfald i toppen, har haft Max hele weekenden, krydret med McLaren. Har man en eller to kontrakter tilbage, synes jeg man skal prøve at se om man ikke kan få en Ferrari kører ind.

3 tips til runde 20

Kaptajnen
Max Verstappen
Red Bull Racing
19.750.000
vs.

“If it aint broke, dont fix it.” Det virker næsten urimeligt hvis han skal gå en hel sæson uden overhovedet at udgå. Verstappen er altså bare flyvende. Man skulle jo tro han ville slippe lidt på speederen nu hvor alle mesterskaber for længst er sikret, men sådan fungere han ikke. Alt skal vindes.

Must-have
Lando Norris
McLaren
9.217.000
vs.

Jeg har haft min skepsis, men nu giver jeg mig. Jeg har haft mere fidus til Alonso end Norris i løbet af sæsonen, men nu er det også slut. Norris har næsten ikke en dårlig weekend mere, og siden de har fået opgraderinger på bilen, har han virkelig bare haft godt resultat efter godt resultat. En sejr ligger snart og venter.

Den billige
Yuki Tsunoda
AlphaTauri
5.015.000
vs.

Sikke en skam sidste runde i Mexico. Han lå rigtig godt med, og det lignede længe, at der var points til begge Alpha Tauri kørere, men han blev for ivrig. Det er fedt at se han er villig til at gå efter det gode resultat, desværre gik det ikke som det skulle.

Top 3: køb
Handel lukker om:
115
1. Lando Norris
McLaren
9.935.000
81
2. McLaren MCL38
McLaren
8.352.000
49
3. Oscar Piastri
McLaren
7.080.000
-79
1. Sergio Perez
Red Bull Racing
10.413.000
-39
2. Haas VF-24
Haas
2.760.000
-34
3. Max Verstappen
Red Bull Racing
16.935.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *