Mediano Manager: Ulvene lugter blod

Det er blevet tid til 2. runde i Super Manager Forår. Mediano Manager stiller skarp på runden, hvor særligt F.C. Midtjylland vækker eksperternes interesse. Se deres anbefalinger her.

Skal man investere i Nordsjælland inden hjemmekampen mod Hobro? Ender Jonas Wind på bænken? Og hvad gør man, hvis ikke havde Robert Skov på holdet? Det er blot nogle af de emner, som Mediano Manager tager fat på i deres podcast forud for 2. runde i Super Manager. Frederik Ingemann er din vært og sammen Kristoffer Skovgaard klæder MANIAGER-eksperten dig på til managerspillet baseret på Superligaen.

Målfarlige midtjyder

Trods en 0-1 sejr over Vensyssel senest, sad mange managers nok tilbage med en vis skuffelse over deres F.C. Midtjylland-spilleres manglende vækst. Der er dog ingen grund til at tvivle eller sælge ud af Evander (5.052.000), Paul Onuachu (8.062.000) & co. Tværtimod. Sådan lyder det fra Mediano-eksperterne, der begge peger imod de forsvarende mestre, når de skal vælge deres foretrukne kaptajn til runden. De er dog ikke helt enige i deres valg. Hør hvorfor i podcasten nederst.

Eksperternes skarpe

Intet managerspil uden en intern konkurrence. Forud for hver runde kommer både Frederik og Kristoffer med deres bedste spilleranbefalinger i hver af tre kategorier. I podcasten til første runde i Super Manager løb Kristoffer af med en 2-1 sejr, da Robert Skovs (10.109.000) hattrick og AGFs sejr gjorde forskellen. Til denne runde i Super Manager har de følgende anbefalinger:

Strudsen

Medianos Managers bud på rundens bedste spiller til en pris på maks 4.000.000 og en popularitet på under 1%. Det perfekte spillervalg, hvis du vil adskille dit hold fra mængden.

Frederik: Søren Frederiksen (2.492.000), SønderjyskE.

Kristoffer: Marco Lund (2.984.000), OB.

Indeksspilleren

Eksperternes bud på den bedste spiller til prisen i den kommende runde. En varm anbefaling, hvis budgettet er stramt.

Frederik: Mikkel Damsgaard (3.518.000), FCN.

Kristoffer: Abdul Mumin (2.018.000), FCN.

Kaptajnen

Frederik og Kristoffers bud på den mest vækstende spillere, og dermed det bedste kaptajnvalg til runden.

Frederik: Marc Dal Hende (6.102.000), FCM.

Kristoffer: Paul Onuachu (8.062.000), FCM.

Du høre eksperternes begrundelser og øvrige anbefalinger i podcasten her. Du kan desuden tilmelde dig Mediano Managers gruppespil, hvor der er præmier på højkant hver runde. Husk også, at du kan se Kristoffers hold forud for runden på MANIAGER, hvor kan sætter nogle ord på sine valg.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Per schmidt15. februar 2019 kl. 13:17

    Hvis man har mart lieder og S.Mielits bør man sælge dem nu da man alligevel skal af med dem efter runde 6 da top 6 nok er forspildt eller vente og se om de kan nå at skrabe point sammen? Hvis så havde jeg tænkt på Sten Getebus som er blevet billig efter FCK tæsk i sidste runde…ang Mart L så lavede han 4 mål i opstart men havde ikke meget at arbejde med

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *