Vidførles 11: Finalestrategien

Hvad gør man, hvis man havde fyldt med spaniere og danskere i sidste runde af EM Manager? Og hvilke spillere er de bedste køb til finalen?

Det er blevet finaletid, og det er ganske begrænset, hvad man kan stille op til spillets sidste runde med kun én kamp tilbage i EM Manager 2020. England er igen den største favorit til runden hos bookmakerne, men der er tale om et meget lige opgør, hvor man bør beholde de englændere og italienere man har på sit hold.

Tidligere opfordrede jeg til, at man satsede på ét land, men til finalen kan det give god mening, at beholde spillere fra både Italien og England for at undgå transferomkostningerne.

Kun én enkelt udskiftning

Med kun 1 kamp tilbage i spillet, er der som udgangspunkt ikke mange point at spille om, og man bør derfor være yderst påpasselig med sine transferudgifter, da de skal tjene hjem på én runde. På Vidførles 11 skifter jeg Bellingham ud, da jeg lige præcis har fået råd til Saka (3.2) i stedet, som vil være mere sikker på spilletid.

Videoen: Dem bør du købe til finalen

Vidførle kommer med en kort video, hvor han prøver at tage udgangspunkt i, hvad man gør, hvis ens hold ikke bestod af udelukkende engelske eller italienske spillere i semifinalen:

Her kan du læse alle optakterne til EM Manager 2020.

Vidførles 11 udvalgte til runde 7

 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
804.000
1. Harry Kane
England
9.304.000
791.000
2. Raheem Sterling
England
8.291.000
743.000
3. Jordan Pickford
England
6.743.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *