Vidførles start 11’er: Tysk-belgisk stamme på Drømmeholdet

Klubhuset-vært og manager-ekspert Andreas Vidførle har sat “Førsteholdet” – se video-optakten og find du af, hvorfor han går med en tysk-belgisk stamme.

Odds, kampprogram, dødboldtagere, expected goals og forventede startopstillinger er blevet trevlet igennem. Og det har ikke været let. Men…

Andreas Vidførle, vært på manager-podcasten Klubhuset, har truffet sine valg – og her er hans bud på førsteholdet: Panzer 1 

Der er rigtig mange veje at gå i EM Manager, men som sagt i videoen, så går Vidførle med et hold som satser på Tyskland og Belgien fra 1. runde af. 

Tyskland møder i åbningskampen Skotland på fredag kl. 21.00. I skrivende stund er værtsnationen odds 1.30 favorit til at vinde hos nye expekt. Derudover er Tyskland i gruppe A med Schweiz og Ungarn. 

Belgien, som er det andet hold, hvor Vidførle vælger en stamme af tre spillere fra, møder i første runde Slovakiet. Her er Belgien odds 1.47 til at vinde hos nye expekt. Belgien spiller i gruppe E med Ukraine, Rumænien og Slovakiet.

Brug for flere manager-tips? 

Hvis du vil have endnu flere tips, så tag et lyt til Klubhuset’s podcast. 

Klubhuset har allerede 9 spillertips til gruppe A, B og C – og 9 spillertips til gruppe D, E og F

Derudover har Andreas Vidførle, Nikolai Linares og Mads Junker sat et fælleshold – som du kan høre i optakten herunder. 

Hvis du vil have tips undervejs i EM Manager, så kan du abonnere på Klubhuset på din foretrukne podcast app. Klubhuset kommer med podcast-optakter til runde 2, 3 og 4.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker


Derefter kan du få tips til alle runder hos Bold+, hvor den forsvarende EM Manager vinder, Frederik Ingemann kommer med optakter til samtlige runder i EM Manager. 

Vidførles start 11’er

Del med dine venner - det giver god manager-karma
8 kommentarer
 • Bo12. juni 2024 kl. 12:20

  Hvad er grunden til at valget faldt på Yilmaz og ikke en af de andre spillere til 3 mil. som f.eks. Vitinha fra Portugal eller Kante fra Frankrig? Så vidt jeg kan tyde fra seneste kampdata ligner det ikke nogen af dem er garanterede startere, men alle bruges som indskiftere – Eller har jeg overset noget her? Hvad gør, at du gik med Yilmaz som dit 3 mil. valg på midtbanen?

  • Bo12. juni 2024 kl. 13:03

   Glemte lige at skrive, at jeg leder efter råd til 3 mil. midtbanespiller til et hold med maks. 3 udskiftninger i hele turneringen. Så skulle helst være én, jeg ikke skal udskifte senere i spillet. Hvilken ville være det bedste 3 mil. valg på midtbanen, hvis de skulle være på holdet hele turneringen?

  • Jan12. juni 2024 kl. 19:21

   Spændende hold Vidførle😊
   Lidt skuffende dog at du ikke er gået all-in på dit Harry Kane-crush😉
   Held og lykke!

   @Bo
   Et par 3 langtidsholdbare 3 mio-folk vil i min optik være Andrich fra Tyskland, Xhaka fra Schweiz eller Güler fra Tyrkiet – alt efter hvem man har fidus til😊

 • Anders12. juni 2024 kl. 13:08

  Yilmaz er manden – tror på et hattrick i den første kamp mod Georgien, hvor han starter på toppen. Hans scorede i sidste testkamp, da han kom ind i halvlegen.

  Montellas foretrukne spydspids har indtil videre været Galatasaray-angriberen, der scorede i 0-1-sejren i Kroatien, der reelt medførte gruppens førsteplads. Det mere rutinerede valg i Cenk Tosun (20 mål i 50 landskampe) har haft en noget sløj sæson i Besiktas.

  Da Cenk kom ind til sidst i kampen blev Yilmaz rykket på en kant, hvilket han også kan spille, så alt i alt et glimrende R1 valg af den snu Vidførle

 • Clemens13. juni 2024 kl. 20:34

  Kan du ikke komme med et forslag til et basis (sølv) hold?

 • Tom14. juni 2024 kl. 12:26

  Hvor sikre er vi på at Yilmaz overhovedet er i starting XI?

 • Jonas17. juni 2024 kl. 10:52

  Virkelig lort at Shaqiri ikke var på banen – det koster mig resten af spillet 🙁

 • Jonas17. juni 2024 kl. 13:38

  Ved i hvorfor Shaqiri ikke startede inde?
  Jeg kan ikke læse noget sted hvorfor…

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *