Viborg-træner: Disse 7 spillere skal du købe til VM Manager 2021

Det er nu blevet tid til, at du kan sætte dit VM håndbold managerhold 2021. Viborg HK-træner, Jakob Vestergaard, kommer her med sit bud på et vinderhold til slutrunden.

Der er god grund til at glæde sig til december, når håndboldkvindernes VM Manager skydes i gang parallelt med slutrunden i Spanien.

Hvis du fortsat er i tvivl om, hvem du skal have med på dit managerhold, så kan du læse med her, hvor Viborg HK’s træner, Jakob Vestergaard, sætter sit helt eget VM Håndbold Manager 2021-hold.

Vestergaards taktik og pointer

Når Jakob Vestergaard sætter sit VM-managerhold, er der stor fokus på taktikken. Spillerne er nemlig nøje udvalgt efter flere principper:

 • Brug ikke for mange penge på en forsvarsstregspiller, da du risikerer at få flere minuspoint end pluspoint. Store mængder af udvisninger kan være til gene for dit holds vækst.
 • Invester i en træfsikker fløjspiller, som får store mængder spilletid, løber kontra og tager straffekast. På den måde er du næsten sikker på at få en masse point.
 • Vælg generelt spillere, som afslutter meget – og gerne scorer mange mål – det er her der er gode point at hente.
Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.275.000
1. Henny Ella Reistad
Norway W
13.275.000
2.185.000
2. Marketa Jerabkova
Czech Republic W
9.685.000
2.085.000
3. Kristina Jørgensen
Denmark W
9.585.000
Holdet.dk

Ingen danskere eller Viborg HK-spillere

Selvom Jakob Vestergaard selv er dansker, og træner det danske ligahold Viborg HK, så har det ikke farvet hans valg af spillere til VM Håndbold Manager 2021.

Viborgs træner

Jakob Vestergaard – træner i Viborg HK

Der er nemlig ikke én eneste dansker eller Viborg HK-spiller på holdkortet hos den 46-årige håndboldtræner.

Jeg har en forventning om, at Jesper Jensen roterer rigtig meget på sit hold. Eksempelvis er det svært at sige, om det bliver Lærke Nolsøe eller Emma Friis, der kommer til at lave mange mål i den første kamp. Line Haugsted kommer til at dække meget op, det ved jeg, men hvor meget kommer hun egentligt til at spille? Kristina Jørgensen er også inde i en jokerrolle, hvor hun er i konkurrence med en masse andre skarpe spillere. Så jeg har ikke taget nogle danske spillere overhovedet. Jeg vil sige, at den dansker jeg var tættest på at tage, det var Sandra Toft. Althea Reinhardt har dog stået rigtig godt, så jeg turde ikke“.

“Jeg har svært ved at se, at man kan vinde uden hende” 

Selvom der ingen danske spillere er at finde på Vestergaards hold, så er der en masse skandinavisk islæt i form af nordmænd.

Du kan se Jakob Vestergaards VM Håndbold Manager 2021 hold her:

Målvogter
Sakura Hauge Kametani
Japan W
5.795.000
vs. Brazil W

Jeg har en formodning om, at Japan vinder den første kamp stort – derfor er Hauge god at starte med. Der bliver ofte scoret få mål mod Japan. Men jeg kommer nok ikke til at have hende på den lange bane. Hvis jeg ikke havde mulighed for at skifte meget ud, så ville jeg have gået efter målmænd fra Norge, Frankrig og Danmark.

Venstre back
Ana Gros
Slovenia W
9.000.000
vs. Montenegro W

Jeg endte med en ‘goal getter’ i Ana Gros. Hun laver rigtig mange mål, men alligevel er hun lidt en ‘dark horse’ for mig, fordi hun har været en del skadet her i efteråret. Hun har dog spillet de seneste kampe, og jeg regner derfor med, at hun er med og skarpt spillende. Gros skal spille godt, før det går Slovenien godt i en svær pulje.

Playmaker
Alexandrina Cabral Barbosa
Spain W
6.213.000
vs. China W

Hun er en af de spillere, jeg selv har trænet, da jeg var i udlandet, og jeg ved, at hun kommer til at spille en stjerne-god slutrunde, fordi det er på hjemmebane – og fordi Spanien har et par skader. Så hun kommer til at spille rigtig mange minutter. Hun kommer til at lave rigtig mange mål for Spanien.

Højre back:
Nora Mørk
Norway W
11.000.000
vs. Kazakhstan W

Jeg tror, at Nora Mørk kommer til at lave rigtig mange mål – og rigtig mange assists for Norge. Jeg har svært ved at se, at man kan have et vinderhold uden hende.

Stregspiller
Vilde Mortensen Ingstad
Norway W
4.500.000
vs. Kazakhstan W

Hun er rigtig billig i VM Manager 2021. Og da hun ikke har været med til de sidste par slutrunder grundet skader, så tror jeg virkelig, at vi kommer til at se hende lave mange mål for Norge. Jeg overvejede Crina Elena Pintes fra Rumænien, som også laver mange mål, men hun får også rigtig mange udvisninger – det samme med svenske Linn Blohm.

Venstre fløj:
Camilla Herrem
Norway W
7.500.000
vs. Kazakhstan W

Jeg forventer, at nordmændene kommer til at dække godt op og score et hav af mål. Norge scorer mange mål fra fløjene og på kontraløbende, derfor er det vigtigt med en god fløj på holdet.

Højre fløj:
Marit Røsberg Jacobsen
Norway W
6.500.000
vs. Kazakhstan W

Indtil nu har Røsberg Jacobsen været den eneste officielle højrefløj i nordmændenes trup. Det vil sige, at alt andet end lige, så kommer hun til at spille rigtig meget. Det er i hvert fald en god idé at prøve at finde fløjspillere, som næsten er alene på positionen.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
 • ruddi holmbo1. december 2021 kl. 20:46

  han har så brugt 61 mill…. har jo kun 50 😉

  • Jens Poulsen2. december 2021 kl. 10:27

   Hej Ruddi,
   Vi beklager, der var en fejl i pris-visningen på bloggen. Så et par af spillerne var for dyre. Pengene gik faktisk op, og han brugte lige præcis 50 mio. på de syv spillere.
   Mvh Jens, Holdet.dk

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *