X-faktor spillere i “Tysklands Leeds”

De er hvide, de er oprykkere og de kommer fra det sydlige Tyskland. Stuttgart er ugens hold-anbefaling grundet et attraktivt kampprogram og flere billige spillere på alle positioner.

Det blev i sandhed forsvarsspillernes weekend i runde 7 af Bundes Manager. Som skrevet i optakten til runde 7, var det igen blevet tid til at fokusere på de lidt dyrere forsvarsspillere. Anbefalingen Ridle Baku scorede for Wolfsburg, mens Angelino strålede med 2 assists i RB Leipzigs kamp mod Schalke 04.

Det var så god en runde for forsvarsspillerne i Bundes Manager, at 7 af de 12 bedst præsterende spillere i runden var forsvarsspillere; Mukiele, Niakhate, Baku, Orban, N’Dicka, Schmid, Angelino.

Bundesligaens Leeds United

Hvid spilledragt, Oprykkerstatus, en offensiv spillestil og et hold fyldt med unge og sultne spillere gør, at det falder naturligt at sammenligne de to traditionsklubber Leeds United og VfB Stuttgart. Og ligesom at Leeds i Premier Manager har spillere på alle positioner, der grundet deres pris og offensive potentiale er yderst interessante, er det samme tilfældet med Stuttgarts billige spillere i Bundes Manager.

På målmandsposten er Gregor Kobel (4.337.000) en af rundens mest interessante målvogtere. Modstanderne i de 3 næste kampe er fra bunden af Bundesligaen, når Stuttgart møder Hertha Berlin (h), FC Köln (u) og Schalke 04 (h).

Også i forsvaret er der interessante emner, hvor Waldemar Anton (2.652.000) er en billig løsning. Man lukkede godt nok 5 mål ind i udekampen mod Leverkusen, men i sidste hjemmekamp (mod Mainz 05) formåede man at holde nullet.

På midtbanen er det særligt Klimowicz (2.483.000), der fanger interessen – det har han gjort mange gange; og uden succes. Klimowicz forventes at spille da både Gonzalo Castro og Nicolas Gonzalez er ude med skader. Klimowicz er noteret for hele xG 2,93, men det er kun blevet til et enkelt mål i sæsonen samt én assist. Starter han inde som forventet, er han en billig spiller med stort potentiale og lav popularitet (2,8%).

Ved siden af Klimowicz på den offensive midtbane kunne Philipp Förster (2.532.000) meget vel få lov at spille. Det er ikke blevet til meget spilletid, men han har alligevel fået scoret en enkelt gang i sæsonen. Tanguy Coulibaly (2.536.000) kan også spille på de to offensive positioner, som Förster og Klimowicz ser ud til at starte på. Uanset hvem der får startpladserne, kunne det meget vel blive til spilletid til dem alle 3, hvorfor de er rigtig fine budgetspillere til runden.

På de offensive pladser bør Sasa Kalajdzic (3.910.000) igen føre an, og han er ugens angrebsanbefaling (se neden for), mens Silas Wamangituka (5.994.000) er ugens x-faktor anbefaling – hør hvorfor i Klubhuset solo her.

Lyt til Klubhuset Solo

Du kan høre alle Andreas Vidførle-Pedersens anbefalinger fra de øvrige Bundesligaklubber ved at høre den nye 18 minutters minipodcast Klubhuset Solo:

 

Andreas’ hold “Panzer” til runden

 

Klubhusets anbefalinger

Målmand
Andreas Luthe
Union Berlin
6.500.000
vs. Mainz 05

Et rødt kort ødelagde sidste rundens Union-præstation , men nu venter Bundesligaens svageste offensiv; Schalke 04’s. Union har spillet en flot sæson, og man er stadig med i kampen om Europa League pladser; men det kræver en sejr over Schalke 04.

Forsvarsspiller
Ridle Baku
Wolfsburg
5.725.000
vs. Greuther Fürth

Det blev til en enkelt scoring for Baku i den seneste runde – men læg der til at han også fik annulleret 2 mål for offside. Baku var her, der og alle vegne. Den unge tyske landsholdsspiller gør det så overbevisende på sin højre wing, at han også i de kommende runder bør optræde i offensiven – og så er det ok at modstanderen er BMG.

Midtbanespiller
Florian Wirtz
Bayer Leverkusen
4.932.000
vs. Hertha BSC

Han er populær, og han har figureret i mine anbefalinger flere gange, men han får en tur til. 4 mål og 5 assist gør, at Wirtz popularitet bør være endnu højere – han bør være at finde på alle hold, nu hvor modstanderne i de næste runder er Mainz 05, Augsburg og Freiburg.

Angrebsspiller
Sasa Kalajdzic
Stuttgart
3.910.000
vs. Hertha Berlin

1 mål mod Mainz og 2 mål mod Leverkusen og en vækst på 182.000 og 190.000 i de sidste to runder. Skade til Gonzalez gør, at østrigske Sasa Kalajdzic bør fortsætte i angrebet lidt endnu – og så er det værd at tage med, at kalajdzic har scoret hele 8 mål på 936 minutters fodbold i denne sæson.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *