Bochum giver dig råd til stjernerne

Bayern München er kæmpe favorit i hjemmekampen mod Bielefeld, menfor at få råd til 4 Bayern profiler, skal man spare andre steder. Her er Vidførles anbefaling Bochums defensiv.

Lynholdet er tilbage med masser af spil til weekenden. For bare 100 kr. kan man deltage i mod andre managerspillere og får spillet afgjort samme dag – eller maksimalt over weekenden. Der er både dagsspil til lørdag og søndag men også Rundespil, der indeholder alle kampene til runde 13 i Bundesligaen og Premier League og runde 14 i Serie A og La Liga. 

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Weekendens spil på Lynholdet

 

Bundesliga Lørdagsbold – 100 kr.

Brug alle pengene på Bayern

I en runde hvor det ikke vrimler med store favoritter giver det god mening at lægge alle pengene på Bayern-spillere. Først og fremmest bør ens angreb besættes med to rødblusede og så virker en kombination med 2 forsvarsspillere oplagt.

Måden man får finanserne til at hænge sammen efter at have købt 4 dyre Bayern München spillere vil f.eks. være ved at købe 4 Bochum spillere til defensiven. Bochums hjemmebanedefensiv er Bundesligaens bedste og med forsvarspriser på 2.500.000 er de den oplagte kombination med Bayern spillerne.

Den billige
Manuel Riemann
Bochum
8.360.000
vs. Borussia Dortmund

I Bundesliga Lynholds-spillene er det altid godt med en billig målmand. Men den billige målmand er i dette tilfælde også blandt de bedste valg. i de sidste 3 hjemmekampe har Bochum holdt nullet og faktisk er det blevet til til rent mål i 4/5 hjemmekampe. Det er bedst af alle i Bundesligaen.

Vidførles Fidus
Leroy Sane
Bayern München
3.365.000
vs. Stuttgart

Bayern er kæmpe favoritter mod Bielefeld i denne runde, og Sane får man til discount-pris. Tyske Sane har fundet formen og det har resulteret i 4 mål og 3 assists i Bundesligaen. Corona og skader betyder at det er trekløveret Lewandowski, Muller og Sane, at målene skal komme fra.

Den frække
Jurgen Ekkelenkamp
Hertha Berlin
4.338.000
vs. Chelsea

Det er ikke meget spilletid Ekkelenkamp har fået for Hertha i denne sæson, og det er primært blevet til indskiftninger. Men når Ekkelenkamp er på banen er han målfarlig. To scoringer er det blevet til på kun 200 minutters fodbold. Starter han inde mod Augsburg er han et spændende valg til nogle rimelige penge.

Premier League Søndagsbold – 100 kr.

Fantastisk PL-søndag med 5 kampe

Europæiske midtugekampe betyder også flere søndagskampe i Premier League. Søndagens lynhold åbnes kl. 15.00, hvor hele fire kampe starter samtidig. Det drejer sig om Leicester vs Watford, Burnley vs Tottenham, Brentford vs Everton og Manchester City vs West Ham. Brentford er som vanligt den billige løsning, hvis man skal få pengene til at række lidt længere i PL Søndagsbold.

Vidførles fidus
Joshua King
Watford
3.415.000
vs. Tottenham

4 sæsonscoringer og 2 assists er det blevet til for Joshua King. Den billige nordmand er noteret for xG 4,47 og hele xG90 på 0,55. Trænerskiftet gjorde godt for King, da hans 4 scoringer alle er kommet i de seneste fire kampe. Weekendens modstander Leicester har tabt 3 af deres seneste 5 hjemmekampe.

Den billige
Bryan Mbeumo
Brentford
5.349.000
vs. Watford

Ingen Brentford spillere er kommet til flere chancer end Bryan Mbeumo og til en hjemmekamp mod formsvage Everton bør Bryan Mbeumo lave sin tredje sæsonscoring. I de seneste kampe er Bryan Mbeumo ikke kommet frem til så mange store chancer, men i stedet har han befundet sig i oplæggerens rolle.

Must have
Reece James
Chelsea
4.500.000
vs. Manchester United

Reece James er i fantastisk form og er vel tæt på den bedste højre back i verden i øjeblikket. Til den beskedne pris på 4.500.000 er han derfor også rundens must have. 4 mål og 4 assists i 9 Premier League kamp og senest et mål i CHampions League kampen mod Juventus i midtugen.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Klubhusets engelske anbefalinger 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Klubhuset er som vanligt kommet med deres anbefalinger til weekendens runde i Premier League. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇮🇹 Baggios pisks italienske anbefalinger 🇮🇹

Serie A ekspert Christian Nørgaard kommer i podcasten Baggios pisk med anbefalinger til weekendens serie A kampe. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇩🇪 Vidførles tyske anbefalinger 🇩🇪

I Vidførles Youtube-videooptakt kommer Bundesligaeksperten med en lang liste af anbefalinger til weekenden. Du kan læse anbefalingerne og se videoen her.

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *