Foto: Mogens Engelund

Danskerne i Giro d’ Italia 2018

Hele seks danskere er med på startlisten til Giro d’ Italia 2018, men hvem skal du vælge til dit hold?

I 2017 var der fire, i 2016 og 2015 var der kun to, men et fremragende forår for de danske cykelryttere sætter sine spor på Giro’ens rytterliste. I år er hele seks danske ryttere udtaget til Giro d’ Italia, men hvem skal du have på dit Giro d’ Italia managerhold. 

Vi har gennemgået de rød-hvide repræsentanter og rangeret dem efter potentiale for at score managerpoint i Girospillet 2018.

Danskerne i Giro’en

6. Lars Bak, Lotto – Pris: 3.000.000

Den 38-årige veteran kommer igen i år til at være hjælperytter, og selvom holdkammerater, som Tim Wellens og Jens Debusschere, kan skaffe ham point, så er det begrænset, hvad Bak scorer i Giro Spillet.

5. Christopher Juul-Jensen, Michelton-Scott – Pris: 3.000.000

Danskeren skal agere hjælperytter for et stærkt besat Michelton-Scott hold med Simon Yates og Johan Esteban Chavez i spidsen. Juul-Jensen får ikke lov til at køre mange chancer – eller managerpoint – hjem.

3. Nicklas Eg, Trek Segafredo – Pris: 3.000.000

Det 23-årig stortalent er en fantastisk bjergrytter og kørte en samlet 5.plads hjem i Kroatien Rundt. Men ligesom med Würtz, så kan Giroen meget vel vise sig for stor en mundfuld for første års professionelle Nicklas Eg.

4. Mads Würtz Schmidt, Team Katusha-Alpecin – Pris: 3.000.000

24-årige Mads Würtz Schmidt får Grand Tour debut i Giro d’ Italia 2018, og han har fået at vide, at han godt må køre sin chance for etapesejr. Som enhver anden ung rytter er tre ugers cykling en stor mundfuld, så vær varsom med at vælge Würtz.

2. Michael Mørkøv, Quick-Step Floors – Pris: 3.000.000

Michael Mørkøv kommer med en række top 5 placeringer fra Romandiet Rundt, og er udset rollen som lead-out mand for én af løbets bedste sprintere Ella Viviani. Det kan med lidt held medføre en top 10-20 placering på de flade etaper, så der kan være fin værdi i veteranen.

1. Mads Pedersen, Trek Segafredo – Pris: 3.500.000

Mads Pedersen (22 år) har en stor motor og har allerede leveret fremragende resultater i denne sæson. Hans styrke ligger på enkeltstarterne, og da Giro’en starter med en prolog, så er den danske mester et oplagte valg, hvis du vil have en rød-hvid repræsentant på holdet.

Inden du sætter dit managerhold til Giro d’ Italia 2018, så læs også guiden til Girospillet 2018.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *