Der er råd til masser af stjerner i Bundesliga Lynholdet lørdag

En lav prissætning i denne weekends Bundesliga Lørdagsbold på Lynholdet, gør det muligt at have mange af Bundesligaens stjerner. Læs i denne uges lynholdsoptakt, hvilke spillere Vidførle har et godt øje til.

Lynholdet er tilbage med masser af spil til weekenden. For bare 100 kr. kan man deltage i mod andre managerspillere og får spillet afgjort samme dag – eller maksimalt over weekenden. Der er både dagsspil til lørdag og søndag men også Rundespil, der indeholder alle kampene til runde 9 i både La Liga, Bundesligaen og Premier League. 

Og så er der Serie A lørdags- og søndagsbold samt rundespil!

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Weekendens spil på Lynholdet

 

 

Bundesliga Lørdagsbold – 100 kr.

Stjernebesat midtbane

Der er skruet lidt ned for priserne i weekendens Bundesliga Lynhold. Det betyder, at man kan vælge en midtbane bestående af profilerne Lars Stindl, Leon Goretzka, Joshua Kimmich og Nkunku, og faktisk stadig have Lewandowski i sit angreb. Forsvarsspillerne er sjældent nogle man behøver at lægge særlig mange penge på, da det er de færreste hold, der alligevel holder målet rent.

Vidførles fidus
Willi Orban
RB Leipzig
3.258.000
vs. Mönchengladbach

Ungarske Willi Orban scorer gerne 5-6 mål pr. sæson og som oftest på hovedstød grundet hans fantastiske timeing og springkraft. Han har dog ikke scoret i Bundesligasæsonen endnu, men Greuther Fürth har i sæsonen været ganske udfordret i hovedspillet, hvilket man senest så mod Bochum.

Den billige
Woo-yeong Jeong
Freiburg
2.229.000
vs. Freiburg

Sydkoreanske Jeong er Freiburgs topscorer med 3 sæsonscoringer og med en skade til Sallai, bør han være sikker på at starte inde. Modstanderen i denne runde er nr. 6 Wolfsburg, men de er pt. i frit fald ned gennem tabellen.

Must have
Luca Netz
Borussia Mönchengladbach
4.383.000
vs. Cagliari

Luca Netzs præstationer på den venstre wingback har været imponerende. Han bidrager flittigt til Gladbachs offensiv og har sammenlagt over de sidste 3 kampe registreret xG 0,43. Netz er et must grundet hans offensive kvaliteter og hans ekstremt lave pris.

Serie A Søndagsbold – 100 kr.

Topkampe i serie A er ikke attraktive

Søndag aften mødes Roma og Napoli, mens Inter tager imod Juventus. Priserne på de fire holds spillere er fortsat i top og henset til, at det godt kunne blive et par målrige opgør, er det ikke på de fire tophold, at jeg i første omgang vil prioriterer budgettet.

I stedet ser jeg særligt mod Verona offensiv, som i deres seneste 5 kampe minimum har scoret 2 mål pr. kamp. De lukker ligedes mange mål ind, hvorfor også Lazio er særdeles interessante i offensiven.

Den Sjove
Gianluca Caprari
Hellas Verona
8.244.000
vs. Sampdoria

Veronas offensiv har været strålende og ikke mindst takket være Caprari, der med 3 scoringer og 2 assists i de seneste 5 kampe har været outstanding. Sammen med Barak på den offensive midtbane skaber de frygt hos ethvert forsvar, og weekendens modstander Lazio er nok ingen undtagelse.

Vidførles fidus
Dusan Vlahovic
Fiorentina
4.756.000
vs. Venezia

Sidste år var Vlahovic grundet sine mange scoringer en af Serie As største profiler. Skønt det er blevet til acceptable 4 scoringer i indeværende sæson, er det alligevel lidt mindre end forventet, men mod Cagliari bør der være gode muligheder for at lægge flere scoringer til.

Must have
Davide Zappacosta
Atalanta
4.000.000
vs. Udinese

Mange spillere vælger Mæhle til deres hold, men i Atalanta er hans rolle anderledes. I stedet bør man i Gosens fravær kigge mod nyindkøbet Zappacosta, som ligger på xG90 på 0,17 og er holdets fjerde mest chanceskabende spiller i denne sæson. Til kun 4 mio er han et glimrende køb, og der er ligeledes fine muligheder for rent mål.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Klubhusets engelske anbefalinger 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Klubhuset er som vanligt kommet med deres anbefalinger til weekendens runde i Premier League. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇮🇹 Baggios pisks italienske anbefalinger 🇮🇹

Serie A ekspert Christian Nørgaard kommer i podcasten Baggios pisk med anbefalinger til weekendens serie A kampe. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇩🇪 Vidførles tyske anbefalinger 🇩🇪

I Vidførles Youtube-videooptakt kommer Bundesligaeksperten med en lang liste af anbefalinger til weekenden. Du kan læse anbefalingerne og se videoen her.

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *