Discount Diagne og Lewandowski lørdag

Alle ligaerne er i gang i weekenden, og det betyder masser af lynholdsspil. I denne uges optakt er der anbefalinger til Premier League lørdagsspillet, hvor Man City starter runden og lørdagens Bundesliga, hvor Lewandowski er på hattrick jagt.

Tid til weekend – og tid til masser af managerspil på www.lynholdet.dk. Lørdag er der Bundesliga, La Liga og Premier League fodbold mens søndagen ud over La Liga og Premier League også byder på Superliga og 3 bundesligakampe.

Superliga-, La Liga- og Bundesligaspil fredag aften

Allerede fredag aften starter de første lynholdsspil; Rundespillene, der dækker alle kampene i runden fra fredag til mandag. Det er således en kærkommen mulighed for at have underholdning til hele weekenden også selvom ens normale managerhold er sat.

Fredag aften er der både kampe i Bundesligaen, La Liga og Superligaen. Det betyder, at rundespille BL Runde 23, SL Runde 18 og LL Runde 25 starter fredag aften.

Jeg har taget et nærmere kig på et par af rundens managerspil og kommet med lige netop de anbefalinger, jeg tror på kan give sejren i den pågældende liga inde på Lynholdet. I sidste lørdags Bundesliga nåede førstepræmie kr. 1.360, mens man som vinder af Premier League lørdagsspillet kunne indkassere en førstepræmie på kr. 1.700.

Husk at du skal være minimum 18 år for at spille – og husk at spille med omtanke. 

PL Lørdagsbold – 100kr: Diagne og WBA er bedst til prisen

Klokken 13.30 starter PL Lørdagsbold med kampen mellem Manchester City og West Ham – og det kan ikke være mere perfekt for en managerspiller, end at man kan se Manchester Citys startopstilling. Men Foden, Gündogan & co. er dyre, og der er brug for billige spillere for at få råd til Pep Guardiolas dyre drenge. Og denne lørdags billige spillere skal man til Birmingham for at finde.

Birmingham klubben West Bromwich har særligt fire interessante spillere til runden. På målmandsposten får man rundens billigste målmand i Sam Johnstone (3.500.000). Det er ikke blevet til mange rene mål, men sidst mod Burnley holdt man modstanderne fra fadet i alle 90 minutter på trods af, at man var i undertal det meste af kampen.

I forsvaret husker de fleste nok, hvordan Darnell Furlong (2.500.000) scorede selvmål i efterårsspillet for så at score i modstandernes net i kampen efter. Ud over den enlige scoring er det også blevet til 2 assist for forsvarsspilleren.

På midtbanen er holdets store profil Matheus Pereira (3.500.000) et rent scoop til den pris. Det er blevet til 5 mål og 3 assists fra WBAs ubetinget største profil.

I angrebet er Mbaye Diagne (3.500.000) et godt valg. Det er blevet til 1 enkelt mål i hans første 3 starter, men hele 2,90 xG er han blevet noteret for i sine første kampe som WBA spiller – det svarer til xG90 på 0,68.

Du kan sætte dit Lynhold her til søndagens kampe.

Weekendens spil på Lynholdet

I weekenden er der følgende spil på Lynholdet. Står du og mangler en billig spiller med x-faktor, kan det være en god idé, at kigge efter holdenes straffesparksskytter, der ofte kan fås billigt. Du kan på bloggen finde oversigt over alle straffesparksskytterne i denne sæson fra La Liga, Superligaen og Premier League.

TurneringSpilstart
SL Runde 17 - 100 kr.Fredag kl. 19.00
BL Runde22 - 100 kr.Fredag kl. 20.30
LL Runde 24 - 100 kr.Fredag kl. 21.00
PL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 13.30
LL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 14.00
BL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 15.30
PL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 13.00
BL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl.13.30
LL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 14.00
SL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 14.00

 

Køb Lewandowski til Bundesliga Lørdagsbold – 100kr.

Bundesligaspillene er nogle af de mest populære på Lynholdet. Det store spil er “BL Lørdagsspillet – 100 kr.”, men allerede fredag aften inden kl.20.30, kan man sætte et Bundesliga lynhold til hele runden (BL Runde 23 – 100 kr.), hvor man således også får underholdning fredag aften samt får de 3 søndagskampe med.

En spiller overstråler dem alle lørdag; Robert Lewandowski (10.000.000). Håland er interessant at købe, men den bedste spiller lørdag er Robert Lewandowski, der stadig jagter Gerd Müller sæsonmålsrekord på 40 stk. Skal han slå rekorden skal der mål på kontoen mod FC Köln, hvis defensiv har set vaklende ud. 26 mål har polakken scoret, så der skal scores 14 mål i de sidste 11 runder. Det er muligt, men det kræver nok et par hattricks på vejen – mit bud er, at der kommer 3 stk. i weekenden.

 

Vil du have lidt inspiration til dit hold, og høre hvem du særligt skal lægge mærke til, så lyt til den 15 minutters lange Bundesligaoptakt til runden ved at høre Klubhuset Solo eller læse optakten til Bundes Manager her.

 

Du kan sætte dit Lynhold til lørdag her.

4 Budgetspillere til Bundesliga Lørdagsbold – 100kr.

Men skal der være råd til Lewandowski, skal der spares andre steder. Disse 4 spillere kan frigøre penge til rundens store profiler.

Nedenstående 4 spillere er særligt interessante til denne runde.

"Den billige profil"
Nico Elvedi
Borussia Mönchengladbach
3.000.000
vs. RB Leipzig

Der er topbrag i Tyskland sent lørdag, men grundet Mönchengladbachs øjeblikkelige form er Leipzig gjort til store favoritter. Men Gladbach er stadig et tophold og med Elvedi på holdet, har de en af Bundesligaens farligste i luftrummet. 3 mål er det blevet til i 2021, så 3 mio er billigt for landsholdsspilleren.

"budgetspilleren"
Amine Harit
Schalke 04
3.000.000
vs. Stuttgart

Schalkes nok største profil er kreatøren Harit. Schalke har ikke været gode og får sjældent point, men særligt på hjemmebane har Stuttgart haft det svært, så en lørdag, hvor de billige spillere ikke hænger på træerne kan Harit være en mulighed.

"Langskuddet"
Sami Khedira
Hertha Berlin
3.500.000
vs. Wolfsburg

Der er ikke scoret mod Wolfsburg i 7 kampe, men tror man på det slutter i weekenden mod hovedstadens hold, så kan det meget vel være tilbagevendte Khedira som er målscorer. Khedira har gennem sin karriere scoret i ca. hver 7. kamp.

"Den billigste"
Michel Vlap
Armenia Bielefeld
2.500.000
vs. Dortmund

Michel Vlap er lejet i Anderlecht og har i sine to kampe for Bielefeld både fået scoret og lavet assist. Dortmund er store favoritter, men forsvaret har været usikkert, og så lykkedes det for Bielefeld at score 3 gange ude mod Bayern. Den ofensive midtbane er et godt bud på en målscorer i kampen.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *