Dobbelt-katalansk til El Clásico

Hele 15 point adskiller Real Madrid og Barcelona, som tørner sammen i El Clasico søndag aften. Men Lyden af La Liga har alligevel mest fidus til to spillere fra udeholdet.

På søndag skal Barcelona en tur til Bernabeu og møde ærkerivalerne fra Real Madrid. Kongeklubben ser stærke ud og er favorit (odds 2.05 hos Oddset) til at vinde el Clasico 2022.

Blaugrana er dog ubesejret i de seneste 12 La Liga kampe, og Xavi ser ud til at få bedre styr på tropperne med et par fornuftig transfers i januar.

Det er dog ikke nogen af nyindkøbene, som bliver anbefalet i runde 11 af La Liga Manager – Forår 2022.  

Tre tips fra Lyden af La Liga

Den genrejste
Ousmane Dembele
FC Barcelona
6.273.000
vs. Sevilla FC

Xavi har fået styr på spillet, og nu er offensivstjernerne begyndt at levere. Det tror vi også, de kan på Santiago Bernabéu. Midt i den øjeblikkelige begejstring står den skandaleombruste Ousmané Dembele, som leverer på et højt niveau for tiden, og for sølle 6 millioner kroner er det i høj grad værd at satse på, at han fortsætter med at levere.

Kreatøren
Pablo Gavi
FC Barcelona
3.483.000
vs. Sevilla FC

I den endnu billigere ende finder vi midtbanetalentet Gavi, som både udfordrer Frankie De Jong i kampen om en startplads, men også er set i Iniestas rolle som falsk venstre angriber. Hvis ikke han starter, kommer han ind – og med hans konstante involvering i spillet omkring feltet, kan der let dumpe point ind på hans konto.

Ankeret
Fernando Pacheco
Alaves
3.686.000
vs. Atletico Madrid

I den anden ende, vurderer vi, at Deportivo Alavés kommer til at trække Granada yderligere med ned i dyndet, når de i weekenden tager imod de trænerløse andalusiere. For at gøre det skal de holde nullet, og dertil er det godt at have en af ligaens absolut mest stabile målmænd Fernando Pacheco, som bør kunne holde Granada fra fadet i bundopgøret.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Hør seneste episode af Lyden af La Liga

Managertipsene kommer efter ca. én time.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *