EM Rangliste 1: Danish Dynamite eller Lukaku?

Lynholdet lancerer i anledning af EM slutrunden et ranglistespil til hver spillerunde bestående af 4 kampdage. Vidførle kommer i denne optakt med sine 2 fiduser til hver kampdag.

Hver dag under EM 2020 kan du inde på Lynholdet sætte et hold til den pågældende kampdag. Hver gang du sætter et hold tæller samler du point til “EM Rangliste 1”. Ud overde daglige præmier til de bedst placerede lynhold, samles der point ind til ranglisten. Den spiller med flest ranglistepoint efter de første 4 Lynholdsdagsspil vinder kr. 1.200, nr. 2 vinder kr. 600 mens 3. pladsen præmieres med 300 kr.

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Til hvert EM dagsspil har podcastvært og EM-optaktsskribent Andreas Vidførle fra Klubhuset kommet med sine anbefalinger til dagens bedste køb.

 

EM DAG 2 – 100 kr.

Lukaku or not to Lukaku?

Første kampdag for Rangliste 1 starter med opgøret mellem Wales og Schweiz fra gruppe A. Den første beslutning man imidlertid skal træffe er, om man skalhave Lukaku eller ej? Med en pris på 10 mio, får det stor indvirkning på ens hold, hvis man vælger at gå med kampdagens mest målfarlige spiller, og man skal i den grad gå på kompromis med de øvrige 1o spillere.

En løsning uden Lukaku åbner imidlertid op for de danske spillere kombineret med Schweiz og en enkelt eller to af de mindre profilerede belgiske spillere.

 

Den billige
Silvan Widmer
Schweiz
3.500.000
vs. Wales

Schweiz højre wingback tager generelt mange offensive løb og er flittigt involveret i angrebsspillet. Han har også gode muligheder for at få rent mål bonus mod et Wales hold, hvis offensiv absolut ikke har set imponerende ud på det seneste. Hverken i Wales testkamp mod Frankrig eller mod Albanien lykkedes det dem at score.

Vidførles favorit
Jonas Wind
Danmark
5.000.000
vs. FInland

Danmark er dagens største favorit, og deter stadig min forventning at Wind spiller 9’eren for Danmark. Det blev kun til 45 min i testkampene, men Hjulmand behøvede formentlig ikke at se mere fra hans 9’er, der med 3 mål i 7 landskampe har bevist sit værd.

 

EM DAG 3 – 100 kr.

3 storfavoritter i aktion

Med både favoritterne England hjemme mod Kroatien, Østrig imod slutrundedebutanterne fra Nordmakedonien samt hjemmeholdet Holland mod Ukraine, er der lagt op til tre sejre til de tre storfavoritter. Med 3 favoritter i aktion kunne man frygte, at det blive svært at få budgettet til at hænge sammen, men særligt Østrig og Holland har mange billige spillere, der gør det muligt også at få plads til favoritternes stjernespillere.

 

Den billige
Jurrien TImber
Holland
3.000.000
vs. Ukraine

Den unge hollænder fra Ajax, har fået sit sit gennembrud for både klub og landshold i foråret. Han har været så overbevisende, at han ser ud til at have erobret sig en startplads i det hollandske midterforsvar. Til prisen er han et scoop og vil med stor sandsynlighed kunne indbringe en ren mål bonus.

Vidførles favorit
Christoph Baumgartner
Østrig
4.500.000
vs. Nordmakedonien

Hoffenheim spilleren har haft en nydelig sæson og leveret 6 mål og 6 assists for sit klubhold. Også for landsholdet er han en vigtig brik i angrebsspillet og bliver det til tyroler-målfest, så vil Baumgartner med garanti være involveret.

 

Få hjælp til landenes startopstillinger

På bloggen kan du se de forventede startopstillinger for alle 24 EM nationer. Andreas Vidførle har samlet flere ugers landsholdsresearch og opdaterer dagligt før og under EM-slutrunden de 24 EM nationers forventede startopstillinger.

 

EM DAG 4 – 100 kr.

Klubhusets darling i EM-aktion

Tjekkiet tager til Glasgow og møder Skotland i dagens første kamp. Det betyder, at Klubhusets darling Tomas Soucek indtager EM-scenen. Ikke nok med det så er opgøret fyldt med Premier League spillere og kendte navne, så der er masser af billige spillere at købe ind til sit Lynhold.

Billige spillere bliver der også brug for, hvis man vil kunne vælge fire spanske spillere, der hjemme i Sevilla skal møde Sverige. Kamp 2 på dagen er Lewandowski & co., der skal møde et svagt slovakisk landshold.

 

Den billige
Jan Boril
Tjekkiet
3.000.000
vs. Skotland

Tjekkiets venstre back Boril spiller for Slavia Prag og har sine primære styrker i offensiven. I denne sæson er det blevet til 3 mål og 4 assists i den bedste Tjekkiske række. Også på landsholdet bidrager han i stor stil til det offensive spil.

Vidførles favorit
Jordi Alba
Spanien
6.000.000
vs. Sverige

Han er dyr, men offensivt er Jordi Alba en fantastisk spiller der både for sit klubhold Barcelona og for landsholdet både scorer og laver assists. Næsten halvdelen af oplæggene til Spaniens mål i 2020-2021 er kommet fra Spaniens venstre backs, så ud over et sten sikkert rent mål mod svenskerne, tør jeg næsten garantere en Alba assist.

 

EM DAG 5 – 100 kr.

To kampe fra dødens pulje

Dag 5 byder ganske vist kun på to kampe, men hvilke to kampe! Det er europamestrene fra Portugal, der åbner dødens pulje mod Ungarn, og efterfølgende sluttes EM Rangliste 1 og EM Dag 5 af med verdensmestrene fra Frankrig mod hjemmebaneholdet Tyskland.

For en sjælden gang skyld er Tyskland de billige spillere i en lynholdsrunde, så skal der blive plads til Ronaldo og Jota, så skal der fyldes op med tyskere. Ikke en helt dårlig løsning for en Tysklands fan som Vidførle.

 

Den billige
Willi Orban
Ungarn
2.500.000
vs. Portugal

Sidste de to nationer mødtes til en slutrunde løb Ungarn med sejren. Det giver selvtillid til Ungarn, der spiller på hjemmebane i Budapest. Leipzig-spilleren Orban er fantastisk på hovedet på trods af hans beskedne højde på 1,86. Alligevel er det i 20 landskampe blevet til 5 scoringer.

Vidførles anbefaling
Diogo Jota
Portugal
6.000.000
vs. Ungarn

Ronaldo er Portugals helt store målscorer – historisk set ihvertfald – for det sidste 1,5 år har det været Jota der har været den mest scorende portugiser i landsholdstrøjen. 6 mål på landsholdet har Jota lavet i 20/21 og krydret med 2 assists, er der ingen portugiser, der er i nærheden af Liverpool profilen.

 

Følg med i de andre optakter og nyheder til EM Manager 2020.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *