EM Rangliste 2: Pukki-power i Rusland

Vidførle kommer med sine 2 anbefalinger til hver dag på Lynholdet. Læs med og se de billige spillere og Vidførles personlige favoritter.

Hver dag under EM 2020 kan du inde på Lynholdet sætte et hold til den pågældende kampdag. Hver gang du sætter et hold  samler du point til “EM Rangliste 2”. Ud over de daglige præmier til de bedst placerede lynhold, samles der point ind til ranglisten. Den spiller med flest ranglistepoint efter de første 4 Lynholdsdagsspil vinder kr. 1.200, nr. 2 vinder kr. 600 mens 3. pladsen præmieres med 300 kr.

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Til hvert EM dagsspil har podcastvært og EM-optaktsskribent Andreas Vidførle fra Klubhuset kommet med sine anbefalinger til dagens bedste køb.

 

EM DAG 6 – 100 kr.

Pukki i nabokrig 

Det bliver et rigtigt naboopgør, når Finland skal til Skt. Petersborg og spille mod Rusland. En by der fra 1941-1944 var belejret af tyske og finske soldater og som kostede millioner af russere livet. Tyrkiet skal rejse sig efter den dårlige indsats mod Italien, når de møder Wales. Aftenen rundes af af opgøret mellem Italien og Schweiz.

 

Den billige
Mehmet Zeki Celik
Tyrkiet
3.000.000
vs. Wales

Den tyrkiske højre back spiller til daglig for Lille og har været en vigtig del af holdets succes i Ligue 1 pga. hans mange offensive kvaliteter, der har resulteret i 3 mål og 2 assists i sæsonen.

Vidførles favorit
Teemu Pukki
Finland
3.500.000
vs. Rusland

Den finske angriber er Finlands farligste våben. 10 af 16 mål i EM kvalifikationen blev sat ind af Teemu Pukki. Rusland er sammen med Finland blandt de svageste nationer til EM, så der er fine muligheder for Finland til at hente point – også selvom kampen spilles i Skt. Petersborg, som Finland sammen med Nazityskland belejrede for 80 år siden.

 

EM DAG 7 – 100 kr.

Kan Danmark overraske mod favoritterne?

Med 1 point mod Belgien vil Danmark selv kunne sikre sig en plads blandt de bedste 3’ere, når de mandag spiller mod Rusland. Skal man spille med hjertet, er der billige danskere at hente, og det kan være en glimrende kombination med Hollands fantastiske spillere, der møder et svagt Østrig hold. Men der er også attraktive spillere at hente på Ukraines hold, der møder EMs svageste hold; Nordmakedonien.

 

Den billige
Vitaliy Mykolenko
Ukraine
3.500.000
vs. Nordmakedonien

Ukraine viste gode takter mod Holland. Normalt er en af holdets styrker defensiven, så et rent mål mod Nordmakedonien bør være højst sandsynligt.

Vidførles favorit
Georginio Wijnaldum
Holland
6.000.000
vs. Østrig

Hollands offensiv så fantastisk ud i den første kamp og et af omdrejningspunkterne var Wijnaldum, der med afslutninger selv og gode nøgleafleveringer var blandt banens bedste. Det blev også til en enkelt scoring og mod Østrig, er der gode chancer for flere mål.

 

Få hjælp til landenes startopstillinger

På bloggen kan du se de forventede startopstillinger for alle 24 EM nationer. Andreas Vidførle har samlet flere ugers landsholdsresearch og opdaterer dagligt før og under EM-slutrunden de 24 EM nationers forventede startopstillinger.

 

EM DAG 8 – 100 kr.

Kane, Isak og Schick slås om to pladser

Tjekkiet tager til Glasgow igen og møder denne gang Kroatien. Tjekkiet så stærke ud mod Skotland, og med en brand varm Patrick Schick bliver det en svær kamp for kroaterne. I gruppe D er rundens helt store kamp dog når storebror England og lillebror Skotland mødes på Wembley. Harry Kane skal have gang i målscoringen, og det bliver svært for det svageskotske hold, at holde ham og England fra at score.

 

Den billige
Jan Boril
Tjekkiet
3.000.000
vs. Kroatien

En 2-0 sejr i første kamp mod Skotland giver stor optimisme i Tjekkiet forud for opgøret mod Kroatien. Boril er holdets billigste forsvarsspiller og spiller venstre back og bidrager gerne flittigt offensivt.

Vidførles favorit
Patrik Schick
Tjekkiet
4.500.000
vs. Kroatien

En fantastisk pris for EMs delte topscorer. 2 mål i første kamp giver med garanti tjekken masser af selvtillid forud for opgøret mod et svagt kroatisk forsvar.

 

EM DAG 9 – 100 kr.

Tysk-portugisisk målfest

Frankrig er dag 9’s store favorit når verdensmestrene i Budapest skal møde Ungarn. I samme pulje tager Tyskland imod Portugal i det der meget vel kan blive en af slutrundens mest målrige opgør. Målrigt har Spanien ikke været indtil videre og det lugter da også af en målfattig affære, når Polen kommer på besøg i Sevilla.

 

Den billige
Raphael Guerreiro
Portugal
3.500.000
vs. Tyskland

Modstanderen er Tyskland men Dortmund backens offensive kvaliteter gør ham til en fantastisk billig mulighed på en kampdag, hvor de billige spillere ikke hænger på træerne.

Vidførles anbefaling
Diogo Jota
Portugal
4.500.000
vs. Tyskland

Det blev til 3 afslutninger – heraf de to inden for målrammen i kampen mod Ungarn. Jota har det sidste 1,5 år været den mest scorende portugiser sammen med Ronaldo.

 

Følg med i de andre optakter og nyheder til EM Manager 2020.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *