Billede: Oldelpaso

Fire tips til at komme til tops

Vinderen af forårets Premier Manager Paul Buhl giver nedenfor fire tips til, hvordan du slår vennerne og vinder håneretten, når den nye sæson sparkes i gang.

Premier League-sæsonen nærmer sig med hastige skridt, og dermed også en ny omgang Premier Manager – Efterår 2018. Hvis du vil have revanche fra VM, så får du her fire tips fra den forsvarende PL mester Paul Buhl.

Tjek kampprogrammet, men

Vær opmærksom på hvordan rundeinddelingen ser ud et par runder frem. Nogle hold kan have to kampe i en runde, og det vil være dumt ikke at udnytte dette. Her skal man ikke være bange for at lave udskiftninger. Pas dog i samme omgang på, at du ikke fokuserer FOR langt frem. Der er mange skader i Premier League, og det vil være ærgerligt, at skifte spillere ind til ”dobbeltkampe” for mange runder før, da chancen for at de bliver skadet dermed er større.

Billige målmænd

Det kan vise sig som en god investering, at satse på en målmand fra et svagere hold. Målmændene får point efter hvor mange skud de redder, og her vil en målmand fra et midter- eller bundhold ofte have flere redninger, end en målmand fra de seks største klubber.

Læs også hvordan Paul Buhl med hjælp fra venner vandt Premier Manager – Forår 2018.

Stjernen SKAL spille

Skal Kane på Holdet?

En hver Holdet-manager har en spiller, som de bruger lidt ekstra penge på. Han er holdets stjerne, og dermed ham der skal bidrage med flest point. Han skal spille hver gang, og det kan blive dyrt for dig i længden, hvis han ikke er med. En skade kan være meldt ud til at tage fem dage, men hurtigt varer den fjorten dage. Giv derfor dine dyreste spillere den korteste snor og udskift dem, hvis de er for længe ude med skader.

Overvej dine udskiftninger nøje

Pas på med udskiftningerne, de kan blive dyre i transfergebyr. Behold hellere den middelmådige og billige forsvarsspiller. Det kan ligeså godt være ham, der holder målet rent eller header bolden ind i nettet.

Med disse råd skulle du gerne være klædt godt på til kampen om håneretten i den nye sæson af Premier Manager Efterår 18. Hvis du skal spille mod vennerne, så læs også hvordan man kan lave den ultimative managerfest til Premier League.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *