Jonas gav 30.000 managers baghjul i Tourspillet 2021

En kollegas invitation til EM Manager åbnede cykel-entusiasten Jonas Worm Simming’s øjne for Tourspillet – og det skulle vise sig at blive lidt en meget profitabel øjenåbner for den 40 årige cykelentusiast.

Jonas Simming’s første managerhold ligger mange år tilbage. Managerspil var fuldstændig glemt indtil forsommeren 2021, hvor en EM-dyst iblandt kollegaerne på den skole, hvor Jonas til dagligt er trivsels-vejleder, skulle bringe cykel-manden tilbage i manager-verden. 

Og det skulle vise sig at være et godt gensyn for Jonas, der går taktisk til værks, når han spiller manager på Holdet.dk.

“Jeg satte seks hold og fulgte dem tæt i de første 7-8 etaper. Efter de første bjerg-etaper er klassementet sat, og derfra kørte jeg videre med et enkelt hold” – forklarer Jonas Worm Simming om sin taktik til Tourspillet. 

Der sker altid mange styrt i starten af en Grand Tour. Men når man er igennem den første uges tid ved man bedre, hvem der kører med i klassementet. 

Derfor satte Jonas flere hold og satsede på forskellige ryttere. 

“Fire-mands taktikken” 

Vinderen efter en træningstur på home-traineren

Vinderen efter en tur på home-traineren

Når tiden ikke bruges på familien og hans to børn på henholdsvis  8 og 10 år, så handler fritiden om cykling for Jonas Worm Simming. Han er selv motionscyklist og tilbagelægger ca. 200 km. om ugen på racercyklen på de nordsjællandske veje. 

Udover sin egen pedal-aktivitet, så følger han også cykel-sporten tæt. Der er ikke den semi-klassiker eller national rundtur, som ikke på et eller andet tidspunkt er blevet set og analyseret. 

Hver aften brugte Jonas ca. en time på at sætte hold – og efter den første uge, så hed rettesnoren på hans hold: Fire-mands taktikken. 

“Jeg gik efter at beholde top 4 i klassementet på mit hold, og så købe ind på fire af dem jeg mente ville køre med om sejren. Det er virkelig svært at ramme vinderen, så der skal man være heldig og jeg gik mere efter at finde dem, som kom med i udbrudet eller i finalen” – forklarer Jonas Simming.  

Den taktik skulle vise sig at lykkes rigtig godt på 16. Etape. Her ramte Simming3, som vinderholdet hed, udbruddets sejrsherre Patrick Konrad, og det var ifl. Jonas afgørende for sejren.  

Top 3: køb
Handel lukker om:
2287
1. Biniam Girmay
Intermarché - Wanty
10.278.000
1971
2. Jasper Philipsen
Alpecin-Deceuninck
13.273.000
1546
3. Ryan Gibbons
Lidl - Trek
2.434.000
-1753
1. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.038.000
-1174
2. Javier Romo
Movistar Team
3.681.000
-957
3. Odd Christian Eiking
Uno-X Mobility
2.334.000
Skift ud

Succesfuldt top-15 sats

To andre momenter i mod slutningen af Tour de France 2021 skulle også vise sig afgørende. 

I runde 17 rammer Jonas således 8 mand i top 15 og det samme gør sig gældende på næstsidste etape, hvor han rent faktisk rammer top 8 lige på, og får holdbonus for et par ryttere.

De to gange med 8 ryttere i top 15 bragte ham for første gang i Tourspillet 2021 op på førstepladsen. Så nu var der bare Champs-Élysées etapen tilbage. 

“Det var sindssygt spændende. Normalt er det bare en stille og rolig etape, hvor man håber på at en dansker blander sig, men her var der meget på spil. Jeg blev helt nervøs da A. Turgis undervejs var nede ved fejebladet – og det lignede et minus på 150.000 for udgået rytter” – beretter en glad Jonas Worm Simming. 

Turgis klarede den – og det gjorde Simming3 også – og både familie og kollegaer har ønsket Jonas tillykke med sejren i Tourspillet 2021. 

Det samme gør vi og supplerer med en fornem plads i managernes Hall of Fame.  

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *